lostyazilim
tr.link

Neden hala kişisel blog açıyorsunuz ?

13 Mesajlar 2.122 Okunma
lstbozum
tr.link

Bloggokhantekin Bloggokhantekin Bloggokhantekin.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek MUHASEBE
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad G** T**
  • Mesajlar 1039
  • Beğeniler 169 / 168
  • Ticaret 4, (%100)
Öncelikle bir çok kişi hobi olarak açıyor, fakat sonrasında para kazanma arayışı içine giriyor istediği gibi olmayınca da blog yazmaktan vazgeçiyor.

Fakat kişisel blog öncelikle insanın gerçekten bir şeyler aktarması, diğer insanlara faydalı olmak ve hobi amaçlı olarak açılmalı yani insan bunu gerçekten sevdiği ve istediği için açmalı. Para kazanmak 2. planda olmalı bence.

Zaten gerçekten kişisel blog olursa sabır edilirse ve düzenli bir şekilde içerik üretilirse bir zaman sonra azda olsa para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Yaklaşık 5 yıldır kişisel blog sitemde blog yazıyorum ve yaklaşık 2 - 3 yıldır çok olmasa da bir şeyler kazanıyorum. Fakat şunu bütün samimiyetimle söylüyorum, para kazanmasam bile blog yazmayı bırakmam çünkü paranın dışında çok daha güzel şeyler yaşadım. Blog yazmaya başladıktan sonra çok harika insanlar tanıdım. Hatta bir çoğu ile yüz yüze görüştüm ve halen görüştüklerim var.

Bence sırf bu nedenden dolayı bile blog açılabilir.

wmaraci
reklam

ogzhntr ogzhntr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Elektrik - Elektronik Tekniker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 1858
  • Beğeniler 89 / 532
  • Ticaret 2, (%100)
Asosyal bir insanım yazı yazmak hoşuma gidiyor.
duzur85

kişi bu mesajı beğendi.

Yutuliti Yutuliti WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 144
  • Beğeniler 14 / 51
  • Ticaret 0, (%0)
Bir kez blog açmak için şunu düşündüm. Kpss tarih anlatsam blogumda sonra coğrafya anlatsam kategoriler halinde ve tüm kpss derslerini burada kendim anlatsam. O kadar iyi öğrenirim ki sınavdan iyi bir puan almak çok muhtemel. Bir şeyler öğretirken öğrenmek sizce nasıl? Ben yapmadım ama yapacak bir öğrenci elbet çıkar belkide bu yazıyı okuduktan sonra esinlenir.
Blog yazmak için geçerli bir neden mi sence bu :)

http://muslumbaser.com/
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al