-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba;
ben kod bilgisi vs. pek olmayan bir kullanıcıyım. turhost altyapısını kullanıyorum, eklentiyi kurmak dışında başka bir şey yapmam gerekmiyor galiba bahsettiğiniz ücretsiz faydalanma için.
daha önce cache eklentisi kurmuştum ve sitede mobil görünümde bir fonksiyon çalışmamaya başlamıştı. bu uygulamada ''purge'' sekmesinden tüm o hatalı sayfaları temizle vs. kısmına tıklamak veya aynı şekilde optimizer sekmesinden bunları yapmak sitenin düzgün çalışması açısından herhangi bir risk barındırır mı?
dediğim gibi bilgisiz olduğum bir alan. teknik bilgi şartsa hiç bulaşmayayım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba,
Eklentiyi kurdum yalnız ayarlar ile ilgili herhangi birşey söylememişsiniz ve kullanımını da nasıl yapmamız gerektiği hakkında herhangi bir bilgi vermemişsiniz.
Eklentiyi kurduğumuz zaman zaten sizin göstermiş olduğunuz şekilde çıkıyor tüm bilgiler.
Ekstra yapmamız gereken birşey var mı ve belirli aralıklarla birşey yapılması gerekiyor mu?
HbY
| hepSi Bir yaLan |
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilisim Sektoru
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bende yaklaşık olarak 4 yıldır turhost'tan hem host hemde domain hizmeti alıyorum. Sağolsunlar hosting ile alakası olmasa da web sitemden kaynaklanan her hangi bir sorunda destek istediğimde çözüm için arayış içine girmişler, kestirip atmamışlardır. Teşekkürler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://kadinveaile.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Wordpress & Google Ads Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Ben kullanıyorum gayet iyi hatta piyasada kendisi ücretsiz premium u çok satılan ve tututlan Türk yazılımcıya ait chace programından daha iyi
1 kişi bu mesajı beğendi.
Nefse muhalefet veliliktir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hallettim
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Fiyatlarınız çok pahalı bence
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Back-End Developer
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Günaydın, bende kullanıyorum fakat detaylı inceleme türkçe olarak internette bulamadım. Benim bu eklenti ile öğrenmek istediğim resim optimizasyonu rehberi. İngilizce pek detaylı anlatan da olmamış resim le ilgili yardımcı olabilir misiniz?