- Şahsıma ait 60 civarı domainim bulunuyor.
- Şahsıma ait 100 civarı 5 6 yıllık blogger üzerinden açılmış blogum bulunuyor.
- Sitelerim arasında 4, 5, 6 yıldır aktif olanlar ve hali hazırda günlük 5, 10, 15 k izlenim alanlar mevcut.
Ortaklık hakkında bilgi:
- Aklında blog, forum, Website projesi olup hosting ve domain alma imkanı olmayan lakin yeterli bilgisi olan arkadaşların domain ve hosting ihtiyaçlarını ücretsiz bir şekilde karşılamak istiyorum. Karşılığında ise siteler belli bir noktaya geldiğinde %50 kar payıyla siteler üzerinden tanıtım yazısı, link ve banner satışı gibi satışlar yaparak hem proje sahibine kazandırmak hem de kurduğumuz sisteme kazandırmak istiyorum.
- Projesi olmayan lakin kalemine güvenen arkadaşların bana ait olan sitelerde yetki almasını ve yine siteler belirli bir konuma geldiğinde %50 kar payıyla siteler üzerinden tanıtım yazısı, link ve banner satışı gibi satışlar yaparak hem proje sahibine kazandırmak hem de kurduğumuz sisteme kazandırmak istiyorum.
Bu sistem de bulunmanın avantajları neler?
Sistemde bulunan sitelerin seo ve sosyal medya çalışması tarafımdan yapılacak.
Tüm site sahipleri ve yazarlar birbirleriyle iletişim halinde olacak.
Sistem içerisinde bulunan siteler arasında gerçekleşen seo çalışmaları ücretsiz olacak.
Site sahipleri zaman zaman diğer sitelerde misafir yazar olarak içerik paylaşabilecek.
Site sahipleri ve yazarlar diledikleri zaman bu sistemden çıkmak konusunda özgür olacak.
Sisteme dahil olmak isteyen kimseden bilgisi ve azmi dışında birşey talep edilmeyecek.
Hiçbir şekilde ücret talep edilmeyecek aksine net gelirden %50 kar verilecek.
Bu projem hakkında sizin düşüncelerinizi merak ediyorum, yaptığımda kimler katılır, - ve + yönleri nelerdir, başka nelerin eklenmesi gerekir fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.