lostyazilim
tr.link

Ortak Seo ve Blog Sistemi Projesi Hakkında Fikirleriniz?

7 Mesajlar 731 Okunma
lstbozum
tr.link

TalhaAzam TalhaAzam www.talhaazam.com Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 14 / 172
  • Ticaret 1, (%100)
Merhabalar,

• Şahsıma ait 60 civarı domainim bulunuyor.

• Şahsıma ait 100 civarı 5 6 yıllık blogger üzerinden açılmış blogum bulunuyor.

• Sitelerim arasında 4, 5, 6 yıldır aktif olanlar ve hali hazırda günlük 5, 10, 15 k izlenim alanlar mevcut.

Ortaklık hakkında bilgi:

• Aklında blog, forum, Website projesi olup hosting ve domain alma imkanı olmayan lakin yeterli bilgisi olan arkadaşların domain ve hosting ihtiyaçlarını ücretsiz bir şekilde karşılamak istiyorum. Karşılığında ise siteler belli bir noktaya geldiğinde %50 kar payıyla siteler üzerinden tanıtım yazısı, link ve banner satışı gibi satışlar yaparak hem proje sahibine kazandırmak hem de kurduğumuz sisteme kazandırmak istiyorum.

• Projesi olmayan lakin kalemine güvenen arkadaşların bana ait olan sitelerde yetki almasını ve yine siteler belirli bir konuma geldiğinde %50 kar payıyla siteler üzerinden tanıtım yazısı, link ve banner satışı gibi satışlar yaparak hem proje sahibine kazandırmak hem de kurduğumuz sisteme kazandırmak istiyorum.

Bu sistem de bulunmanın avantajları neler?
Sistemde bulunan sitelerin seo ve sosyal medya çalışması tarafımdan yapılacak.
Tüm site sahipleri ve yazarlar birbirleriyle iletişim halinde olacak.
Sistem içerisinde bulunan siteler arasında gerçekleşen seo çalışmaları ücretsiz olacak.
Site sahipleri zaman zaman diğer sitelerde misafir yazar olarak içerik paylaşabilecek.
Site sahipleri ve yazarlar diledikleri zaman bu sistemden çıkmak konusunda özgür olacak.
Sisteme dahil olmak isteyen kimseden bilgisi ve azmi dışında birşey talep edilmeyecek.
Hiçbir şekilde ücret talep edilmeyecek aksine net gelirden %50 kar verilecek.

Bu projem hakkında sizin düşüncelerinizi merak ediyorum, yaptığımda kimler katılır, - ve + yönleri nelerdir, başka nelerin eklenmesi gerekir fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

wmaraci
reklam

mrtrclb mrtrclb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 1379
  • Beğeniler 538 / 538
  • Ticaret 7, (%100)
Neticede site sizin..dusunun bigun yatirim teklifi geldi ve herifin biri 50.000tl teklif etti satin almak icin. 25 bin tl sini arkadssa verebimecek misin

• Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 14 / 172
  • Ticaret 1, (%100)
mrtrclb Site sahipleri ve yazarlar diledikleri zaman bu sistemden çıkmak konusunda özgür olacak. kısmında söylediğim gibi sistemden ayrılırken eğer siteyi şahıs adına almışsak ve başlangıçta harcadığımız meblayı çıkartmışsak dilediği gibi sitesini alıp sistemden ayrılabilir.

negiu negiu WM olmaya çalışıyoruz Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Fizyoterapist
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 526
  • Beğeniler 2 / 183
  • Ticaret 0, (%0)
Site gelirlerinin takibini doğru yapabileceğiniz güvenini verirseniz, gayet makul bir proje.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 14 / 172
  • Ticaret 1, (%100)
negiu adsense gelirleri zaten domain üzerinden kontrol edilebiliyor, ekran görüntüsü ile veya team viewer ile detaylı gösterilir. Tanıtım yazısı, banner, backlink gibi bireysel reklamları ise sitede payı olan kişinin bilgisi doğrultusunda ekleyeceğimiz için bu konuda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.

ASametYildirim ASametYildirim Saygı, Sevgi, Anlayış. Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi öğrencisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3826
  • Beğeniler 2399 / 1874
  • Ticaret 97, (%100)
Benimde baya hoşuma gitti buradaki tek sorun güven. Güven konusunda sorun olmazsa bence güzel olur. :) Birçok internet sitem ve daha projelendiremediğim onlarca projem olmasaydı kesinlikle katılabilirdim. :)

• Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 14 / 172
  • Ticaret 1, (%100)
ASametYildirim güven olmadan başlanmaz fakat ben saadet zinciri kurmuyorum, yani karşı taraftan bir beklentim olmadan giriyorum bu işe. Sonuç kısmında ise kazanç sağlandığı taktirde 2 tarafta kazanacak, yani kimsenin güven konusunu dert etme gibi bir durumu söz konusu değil.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al