Şubeye git 10 dakika için dönüş yapıyolar en fazla 3bin e kadar düşebiliyorsun bizim eleman 2 senedir -3bin de :D ne faiz var ne başka birşey :D
Sanırım ihtiyaç kredisi çekeceksiniz, eğer düzenli bir geliriniz varsa 1500 2000tl gibi bir rakamı 1yıl vadeli ortalama 200tl gibi bir faizle verirler diye tahmin ediyorum.
Eğer herhangi bir düzenli gelire sahip değilseniz kredi kartı borçlarınıza ne kadar sadık kaldığınıza göre anında çıkabilir ya da çıkmayabilir. Bunun için mobilden direk ihtiyaç kredisi başvurusu yap akbank için zaten müşterisisin eğer çıkmazsa şubeye gidersin.
Eğer herhangi bir düzenli gelire sahip değilseniz kredi kartı borçlarınıza ne kadar sadık kaldığınıza göre anında çıkabilir ya da çıkmayabilir. Bunun için mobilden direk ihtiyaç kredisi başvurusu yap akbank için zaten müşterisisin eğer çıkmazsa şubeye gidersin.
Kredi notum biraz sıkıntı. 5-6 yıl önce öğrenciylen bir sıkıntı yaşamıştım. Kart kullanmaya basladım yeni toparlanmaya başladı ama, yanlıs basvuru yapıp puanımın daha da düşmesini istemiyorum.
Durumum çok acil olduğu için, tek çare kredi kaldı öaalesef