Merhaba,
Macbook'ta kullanmak üzere Movie Marker klasmanında bir program arıyorum. After Effects ve Premiere Pro kullanıyorum aktif olarak, lakin daha basit işlemler için Movie Marker tadında bir program ihtiyacı hissediyorum. Bilgisi/tecrübesi olan aydınlatırsa sevinirim.
Sorun Çözüldü Güncellemesi:
Konu hakkında araştırma ve incelemeleri yaptıktan sonra güncellemek, yeni aramalar yapacak kullanıcılar için faydalı olacaktır diye düşündüm.
Aradığım özellik, klasik slayt görünüm üzerinde geçiş efektlendirmelerini, yazı konumlandırmalarını ve boyutlandırmalarını ayarlayabildiğim, render süresi kısa olan, ram tüketimi minimale indirgenmiş bir programdı. Premiere Pro ile bunu basitçe yapabiliyordum. Lakin RAM konusunda ciddi problem yaşıyordum. Aynı zamanda kayıt sonrasındaki dosya boyutu da tekrar optimize istiyordu.
ahmetp 'nin tavsiyesi üzerinde Mac sürümümü güncelleyip, iMovie kurdum. 10 gündür tüm video ihtiyaçlarımı ek bir desteğe ihtiyaç duymadan rahatlıkla çözümleyebiliyorum. Kayıt süresi, dışa aktarım seçenekleri ve render boyutu da, background çalışma yapmaya yetecek düzeyde.