lostyazilim
tr.link

En güzel seo

6 Mesajlar 1.238 Okunma
lstbozum
tr.link

balaken balaken WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek mühasebeci
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 140
  • Beğeniler 9 / 12
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Ben wmaraci ailesine yeni katılmıyorum amma bu forumdan edindiyim bilgiler altın deyerinde. Bilgisayar önüne oturduğumda kendi sitemden önce buranı açıyorum yeni bir bilgi varmı diye. Tüm wmaracı ekibine canı gönülden teşekkür ederim ki, böyle güzel bir ailen kurmuşlar. Herkes bir karşılık beklemeden bilgi paylaşımı yapıyor.Bir çok yerde ücret karşılığıda verile bilecek bilgileri burda ço kolaylıkla ücretsiz elde edindim.
Yılardır site çalıştırıyorum kendim SEO diye bildiyim tekninlerle :) nasıl olduğunu bilirsiniz. copy paste birazda düzenleme bir sürü etiket linkler. Sonuc yok. Gecen yıl Seo şefi ekibinin bir kaç makalesini okudum videolarını takip etmeye başladım şimdiye kadar boşuna site çalışdırdığım kanatine vardım. 4000 bin üzeri film olan sitemi sildim teker teker yeniden eklemeye başladım. Nerdeyse filmin istimlerinide kendim belirledim yetişkin içerik olduğu için film isminin bir o kadar gerçeyinin aynısı olmasına gerek yok. Uyğun akla yatkın ve arana bilecek isimler olmasına dikkat etdim şu etiken çöolüyünden kurtulup düzenli etiket ve en önemliside konularını kendim uydurmaya çalışdır güzelde oldu. 7 aylık yorucu bir çalışmadan sonra son 4 ayda sitemin hem arama motorları tarafından hızlı indexlendiyini hemde orqanik hit almaya başladığımı gördüm.

Bu konuyu burda yazmamda maksad bir kaç arkadaşım yeni bir site kurdu bakdım kopyalamayla başlamışlar. Yeni site kurmak isteyen arkadaşlar önerim kopya edicekseniz sitenizi arama motorlarina eklemenize gerek yok çünki sizden başkası girmeyecek siteye . Bu yuzde binlerce konu girmek yerine 15-20 tane girin kendinize özgün yazın. sonrada kenarda durup eserinizi izleyin neler olduğunu görün.
onurcetin60 ASametYildirim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

onurcetin60 onurcetin60 ------------------------- Kullanıcı
  • Üyelik 20.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek İnşaat Müh.
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 487
  • Beğeniler 308 / 170
  • Ticaret 1, (%100)
Katılıyorum, Özgün ve zengin içerik her zaman daha önde yer alır.

ASametYildirim ASametYildirim Saygı, Sevgi, Anlayış. Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi öğrencisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3826
  • Beğeniler 2399 / 1874
  • Ticaret 97, (%100)
Hocam aramıza hoşgeldin. Yazdığınız her kelimeyi okudum tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum.

Hocamın kardeş ülkeden geldiğini bilmiyordum bundan dolayı burada yazanları kaldırdım.

onurcetin60 onurcetin60 ------------------------- Kullanıcı
  • Üyelik 20.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek İnşaat Müh.
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 487
  • Beğeniler 308 / 170
  • Ticaret 1, (%100)
ASametYildirim Konum;Azerbeycan yazıyor sıkıntı olmaz diye düşünüyorum :)
Mad ASametYildirim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

balaken balaken WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek mühasebeci
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 140
  • Beğeniler 9 / 12
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam Azeri olduğum için Türkce yazılarımda küçük hatalar oluyor kusuruma bakmayın. dikkat etmeye çalışacam.
Mad ASametYildirim

kişi bu mesajı beğendi.

ASametYildirim ASametYildirim Saygı, Sevgi, Anlayış. Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi öğrencisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3826
  • Beğeniler 2399 / 1874
  • Ticaret 97, (%100)

balaken adlı üyeden alıntı

Hocam Azeri olduğum için Türkce yazılarımda küçük hatalar oluyor kusuruma bakmayın. dikkat etmeye çalışacam.

onurcetin60 adlı üyeden alıntı

ASametYildirim Konum;Azerbeycan yazıyor sıkıntı olmaz diye düşünüyorum :)

Hocam asıl siz kusuruma bakmayın kardeş ülke Azerbeycan'dan yazdığınızı bilmiyordum :)
balaken Mad

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al