-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar. E- book yazarak nasıl para kazanılır? Basılı bir metaryal satsan baskı maliyeti, vergisi, dağıtımı şunu bunu derken bu işin kolay olmadığını görüyoruz. E- Bookta işler nasıl işliyor. İnternette biraz gezindiğimde bu konuyla ilgili "internetten para kazanma" başlığı altında yığınla çöp bilgi dolu. İnşallah konu hakkında bilgisi olan arkadaş vardır.
Panda
ctrlpanda.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör - Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kazanılamaz çünkü. Neden dersen aylarını ayırıp bir ebook yazarsın bir kişinin satın alması yeterli. Ertesi gün yandix, google drive gibi tüm sitelerde linkleri paylaşılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben DR den e book almıştım. Kitaplar sadece kobo books diye uygulaması var. Sadece onunla açılıyor. Satın alan biri ancak ekran görüntüsü ya da ekran videosu alıp başka yerlere dağıtabilir bunu da niye yapsın. Zaten ucuz bir metaryal olacak. Böyle bir kitabı oluşturduğumuzu varsayarsak vergi yükümlüğü v.b durumları nasıl oluyor. Basılı materyaller gibi mi değerlendiriliyor. Bu konularda teknik bilgiye ihtiyacım var
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Google play'de komisyonlu olarak kitabını satabiliyorsun. Kitabını 10 liradan mı satacaksın gelirin yarıdan fazlası sana, gerisi Google'a kalıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
e- kitap işini fırsatçılık olarak görüyorum. Kitabın basılmış hali 12lira, e- kitap 10 lira. Ne anladım ben o işten. Ne basım masrafı var, ne dağıtım masrafı var ama fiyat aşağı yukarı aynı. Basılmış hali varken, e- kitaba çok az kişi para verir. Sadece her yerde kitap okuyup da yanında ağırlık yapmak istemeyenler olursa. O da şu an için zor. İnsanımız fiziksel olmayan şeylere fazla para vermek de istemiyor açıkçası, hele bu kadar çok dolandırılma vakası varken. Yeni nesil...... İyiye gideceğimize kötüye doğru mu gidiyoruz, ben anlamadım ki. Ben gidip bir köşede biraz hayatı sorgulayıp geleyim.