Site Adresi: Sadece Whatsapp'tan. Tel No PM isteyin. Hesabında nakit olmayana vermiyoruz adres.
İstenilen Fiyat: 2000 TL (Kesinlikle pazarlık yok.)
Sitenin Aylık Getirisi: Yaklaşık 150 TL
Sitenin Kategorisi: Müzik, Albüm
Günlük Tekil Hit Sayısı: Adsense verilerindeki istatistik mevcut sadece.
Site Analiz Bilgileri: Sadece Whatsapp'tan. Tel No PM isteyin. Hesabında nakit olmayana vermiyoruz adres.
Satışa Hosting Dahilmi?: BLOGGER olduğu için hosting masrafı yok.
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Özel Notlar:
Arkadaşlar site BLOGSPOT bir sitedir. Uzun süredir kazançları bu şekilde ilerliyor. Arkadaşımın Adsense hesabında tutuyordum siteyi. Geçtiğimiz ay kendi hesabıma aldım. 150 TL kadar bir para kazandırıyor. İçerik falan girmiyorum. Olduğu gibi bıraktık. Uzun süredir stabil ilerliyor.
Son 30 Gün Adsense Kazancı: https://prnt.sc/iytttn (Bu verilerde 2 gün eksiktir.)
İçerik atmak isterseniz geliri yükseltirsiniz ama dediğim gibi ben içerik falan girmeden, uzun süredir dokunmadan alıyorum bu parayı.
Site kendi alanında otoriter sitelerden biri. Oldukça güçlü bir yapısı var. Alan arkadaş zaten test edip görür.
Alan kişiye nasıl ilerleyeceğini de anlatacağım. İnce detayları siteyi devrettikten sonra veririm. Bir süre de elimden geldiğince Whatsapp'tan destek olurum.
Not: Bu forumda yaptığım işler ve kalitesi belli, ticaret yaparken önce ödeme alır, sonra site devrederim. Bunun dışında kesinlikle ticaret yapmıyorum. Önce site, sonra ödeme şeklinde ticaret yapalım diyenler yazmasınlar. Şüphesi olan lütfen ticaret puanlarımı incelesin.
+ Satıldı.