lostyazilim
tr.link

bloguma ücretsiz tanıtım yazısı alıyorum

2 Mesajlar 653 Okunma
lstbozum
tr.link

yazar21 yazar21 Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek site editörü
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad H** C**
  • Mesajlar 109
  • Beğeniler 41 / 17
  • Ticaret 5, (%60)
blogumun günlük hiti adwords reklamları ile 300-400 arası haftalık olarak sosyal medya reklamları veryorum 1000 e falan çıkıyor. internet deki kazanç tekniklerini ve sosyal medyayı kullanma teknikleri veriyorum. ayrıca pazarlama hakkında yazılar yazıyorum yani internet üzerine dayalı genel bir blog.

neden tanıtım yazısı alıyorum?
aslında iki taraflı kazanç söz konusu çünkü bloguma internet ile ilgilenen site sahipleri kazanç sağlamak isteyen insanlar ve interneti iyi kullanmak isteyen ziyaretçiler geliyor. eger iyi bir dikkat çekici makale yazılırsa sitenize az da olsa trafik çekebilirsiniz. bu sayede benim blogumda etkileşim olurken sizin blogunuzda da trafik gelmiş oluyor. tanıtım yazıları sürekli olarak kalacaktır. bu işi hobi olarak yaptığım için blogun kısa dönemde kapanmayacağına emin olabilirsiniz. her hafta 1 tanıtm yapabilirim. verdiğim reklam bütceleri ile hem kendim yararlanayım hemde yazarlar yararlansın.

nasıl tanıtımlar istiyorum
yazdığınız tanıtımlar imla hatalarından uzak ve akıcı bir anlatımla yazılmalıdır. ve tanıtım yazılarında en fazla iki link istiyorum. ve kesinlikle ilegal tanıtımlar istemiyorum. (tanıtımlar en az 300 kelime olmalı)

tanıtım yazıları nasıl elime ulaşır[/B

1. siteye eklenmek üzere mail adresime yollanır. ve bende her hafta bir tanıtımı yayınlarım ve sürekli olarak kalır.

ikinci yol ise blogum blogger alt yapılı olduğu için sizi mail adresinizden eklerim ve kendi yazınızı paylaşırsınız.( kötü niyetli insanlar olabileceğinden dolayı bu yolu sadece ticaret puanı yüksek kişiler ile yapabilirim.)

[B]iletişim

mail: medyahocamonline@gmail.com
wm aracı: pm ile ( tanıtım yazıları mail e gönderilmek zorunda)

site linkim: buraya tıklayın

ilgilenen arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun :)

wmaraci
reklam

yazar21 yazar21 Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek site editörü
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad H** C**
  • Mesajlar 109
  • Beğeniler 41 / 17
  • Ticaret 5, (%60)
arkadaşlar daha önce bir sitede paylaşılmış olan yazıları göndermeyin lütfen :) şuan 1 tanıtım var elimde daha da bekliyorum.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al