Merhaba arkadaşlar, benim müzikle ilgili bir YouTube kanalım var.
ancak anlam veremediğim bir problemde var; kanalda 3 aydır video yayınlıyorum,
video'ların içerikleri harika, güzel şarkılar ve bu şarkılar eşliğinde hareket eden güzel bir visualizer, şık video kapakları, efektler,
Güzel video başlıkları, video açıklamaları, videolara kaliteli tag'ler, kanala tam bir marka resmi, kapak fotoğrafınada göz yormayan güzel bir tasarım ekledim,
Yani kısaca popüler bir youtube kanalında olması gereken 'her şey' (bence) kanalda mevcut. Tam anlamıyla yoğun emek harcıyorum,
büyük oranda vaktimi ayırıyorum. (video render süreleri bilirsiniz)
Ancak: izlenim 200'ü, abone 50'yi, geçmiyor.
Ne kadar güzel tasarlarsam tasarlayayım, ne kadar kaliteli içerik eklersem ekleyeyim, ne yaparsam yapayım insanlar kanalımı fark etmiyor, abone olmuyor.
Hayatta emek veripte karşılığını alamadığım tek şey bu resmen... yapmam gereken her şeyi zaten yaptığımı düşündüğüm için bu konuyu açıp fikir istiyorum,
bir hata ya da eksik mi var benim farketmediğim? Neden sayılar hep böyle? Ne yapmalıyım? Bunu zaten başaracağım kafama koydumda, yöntem değiştirmem şart.
İçerik hakkında: Türkçe şarkıları İngilizce, İngilizce şarkıları Türkçe diliyle yorumlayıp paylaşıyorum, yani farklı dil verdiyonları,
bunun yanında çevirisiz cover, instrumental müzik paylaşımları, remix'ler hazırlayıp sunuyorum.
Kanal linki: http://tiny.cc/ytmusic (reklam yoktur, kısaltma sebebim Google'a indexlenmesin)