Mask
Mazeretsiz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başka bir konuda biraz önce gördüm hocam, googleping adlı siteden yaptım bakalım nolacak.
Mask
Mazeretsiz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Pingleme yaptım, onlarca kez seo analizi yapıp açıkları kapatmaya çalıştım, sitemin tüm versiyonlarını google search consolea ekleyip hepsine sitemap gönderdim, 70 küsur resim indexim var fakat 23 tane normal indexim var. Artmıyor, çıldırmak üzereyim. Nerede hata yapıyorum bir türlü anlayamadım.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
Company
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO / Wordpress
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle Google gibi getiri tavsiye etmemekteyim. Sebebiyeti geçenlerde okuduğum bir açıklama. Bir Google mühendisi bu işlemin acil olaylarda kullanılması gerektiğini belirtiyor. Bunun dışında site yapınızı incelemek lazım. Kategori ve etiketler nonindex olabilir, linkler nofollow olabilir şuan mobilim bakamıyorum ama detaylı inceleme yapmak şart. Sitede çok iç link bulunmasıda nediren bu soruna sebebiyet verebiliyor. Site iç yapılanmasında bir problem yok ise klasik yöndem sosyal backlink. Platformlardan bol backlink sizlere yardımcı olabilir. Dilerseniz skype adresinizi gönderin yardımcı olayım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
devlet memuru
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
GGG site indeks alma yada pingleme vs değildir, fazla yapılması çok zarar verir.
GGG sitenizi google gözünden görmenizi sağlar.
İndeksleme, malum google allogritma güncellemesi halen devam ettiğinden geç indeks yada hiç indekslenmeme sorunu var.
Biraz sabır.
Aynı şekilde çalışmalarınıza devam edin, ayrıca ping atma siteleride fayda getirmediğini duydum
add, url bunu deneyebilirsiniz.