-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beğeni Script
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba,
Başlıkda belirtildiği gibi read more yazısını Devamını Oku Tarzın da değiştirmek istiyorum fakat bir türlü yapamadım.
temanın dil dosyasının içindeki .pot uzantılı dosyadan değiştirdim gene bir değişiklik olmadı index.php ve single.php içindede bulamadım read more'yi yardımcı olabilecek varmı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beğeni Script
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Konu kilit sorun çözülmüştür teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Hocam 2 dakika içerisinde konuyu çözmüşsünüz. Aynı sorunu yaşayanlar için 2 dakikanızı daha ayırıp buraya nasıl çözdüğünüzü yazabilirmisiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beğeni Script
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Notepad++ uygulamasını açıp ctrl + f ile arama ekranını açıyorum. Sekmelerde Dosyalarda Bul seçeneği var klasör olarak sitemin olduğu klasörü seçip arama yaptırıyorum tüm dosyalarda arıyor. Eğer Read More yazısı dosya içerisinde geçiyorsa muhakkak çıkacaktır. Database tarafında saklı ise Tema yönetim panelinde bi yerlerde olabilir eğer bunuda bulamazsan html kodları ile ara mesela senin sitede Read More yazısının class ı excerpt-read-more olarak geçiyor bunu arat muhakkak çıkacaktır.
HakikatTR
Nizamettingumus.Com.TR
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Müsteşar
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Loco Translate eklentisi hemen hemen bütün eklenti ve temaları Türkceleştirmenize olanak sağlamaktadır.
1 kişi bu mesajı beğendi.