-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar zamanında bir youtube kanalım vardı kanal üzerinden adsense almıştım. Sonra o adsense bir site eklemiş kullanıyordum. Şimdi youtube işi zor gelmeye başladı. Ama site üzerinden idare edecek kazancım var. Youtube kanalımı kapatsam site üzerinden adsense devam eder mi yoksa adsense de tamamen kapanır mı?
Bilenler cevaplarsa sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gmail hesabını silmeyeceğiniz için YouTube kanalını silmenizden bir şey olmaz hocam. Sonuçta web sitesi üzerinden reklam gelirleri elde edenler bir mail hesabı ile bunu yapıyor. Siz sadece kanalı siliyorsunuz; mail hesabını değil. Benim düşüncem bu noktada. Diğer arkadaşlar ne der bilmiyorum. Yanlış bir şey yapmanıza neden olmak istemem, diğer arkadaşlar da yorum yaparsa iyi olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında bende sizin mantığınızla aynı fikirdeyim işte ama yine de kesin bir cevap almadan silip her şeyi tamamlanmış geliri devam eden bir adsense den boşu boşuna olmak istemiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Youtube silmeniz birşeyi değiştirmez, adsense farklı youtube farklı. Bu arada kanalın abonesi varsa silmek yerine ben alabilirim, en azından yeni bir proje yaparken başlangıç kısmını hızlandırır.