-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Entrepreneur
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba Arkadaşlar,
İnternetten sabit gelir oluşturma serüvenime 2 ay önce link kısatma servisi olan bc.vc ile atılmaya karar vermiştim ancak 2 aydır istediğim gibi gitmiyor ve henüz 10$ seviyesini bile göremedim ve ilk paramıda çekemedim.
Link kısaltma ile ilgilenen arkadaşlar bu konuda bilgi alışverişinde veya yardımları olursa hem bu konu altından hemde mesaj üzerinden bir sinerji oluşturup beyin fırtınası yapabiliriz.
Amacım ben ve benim gibi düşünen veya deneyimli, deneyimsiz ve henüz link kısaltmadan haberi dahi olmayan arkadaşlarla bir fayda-menfaat sinerjisi oluşturarak herkesin kazanması.
Sizlerin yaptığı link kısaltma stratejileri, hit almak, doğru konuları ve trendleri yakalamak, cpm arttırmak, yaptğımız yanlışlar doğrular v.b. gibi düşünceleri ile bir ortam yaratmak amacındayım.
Şimdiden konuya ilginize ve yardımlarınız için teşekkürler,
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Facebookta bir adet fake bayan hesabı oluştur. Fotoğraflarım şu linkte tıklayıp gidebilirsiniz, tarzında bir link paylaş. Ben bu şekilde günde rahat 40-50 TL kazanıyorum 2 tane profilim var 10k arkadaşlı toplam
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Adam abazaligi fırsata çevirmiş ne güzel :D
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Fake bayan hesabi açıp abazaları fırsata dönüştürerek para kazanmak ne kadar etik ve sürdürülebilir bilmiyorum, ancak benim sana tavsiyem bunlar ile uğraşacağın zamanı tasarım,grafik,programlama dallarından birini öğrenmeye çalışarak kendine bir yetenek kazandırmak ve sürdürülebilir bir gelir oluşturmak bana daha mantıklı geliyor, iyi forumlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Konuyla hiç alakam olmama rağmen özel mesaj atıp konuya hit çekmeye çalışman doğru değil. Zaten konuyla alakalı bir fikrim olsa konuya girer yazarım özel mesaj atman hiç güzel olmadı. --Şikayet Edildin!--
webisyo
Merhaba, ben Ali :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Web sitemde link kısatlma servisi kullanıyorum. İlk aylar kazanamasamda linkler zamanla çoğaldı ve şuan aylık 10 dolar gibi bir kazancım var. Yani demek istediğim zamanla linklerin çoğaldıkça kazanmaya başlarsın.
Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Öncelikle 5 adet Fake hesap açın. En az 20K gruplara girerek "Ekle, Ekleyin, Yeniyim" vb. şeyler yazın ve arkadaş isteklerinin gelmesini sağlayın. 1-2 Gün Sonra 2 K kadar istek gelecektir. Her gün 20-40 arası arkadaş kabul edin (burası önemli). 1 hafta sonra 300'e yakın arkadaşınız olacak.
Daha sonra grup açın ve herkesi gruba ekleyin. 300x5 = 1500 kişilik grubunuz olacak. Artık 5 hesabı ve gerçek facebook hesabınızı yönetici yapabilirsiniz. Paylaşımlara başlayıp kısalttığınız linkleri ekleyin. Fake hesaplarla bu işleme devam edin ve grup sayınızı arttırın. Hesaplar zamanı gelince teker teker kapanacak ama paniğe gerek yok :) Zira gerçek hesabınız da yönetici konumunda. Paylaşımlara gerçek hesabınızdan devam edeceksiniz. Aynı işlemleri devam ettirerek 10-20k'lık bir gruba ulaşabilirsiniz. Patlatın linkleri, gelsin paralar...