-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sağlayıcı
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Avrupa lokasyon istiyorsanız scaleway öneririm hocam 3 euroya 2 çekirdek 2gb ram 50gb ssd ve 200mbit bant genişliği mevcut. Rekabet ortamı sonuçta fiyat/performans :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
güzelnet biraz pahalı olmasının yanında hizmet olarak iyi bir firmadır.Bu yüzden başka şuanlık düşünmüyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
Ö** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar..
guzel.net bende bir arkadaşımdan duyup geçtim her konuda iyiler iletişim destek yani az verip uğraşacağına biraz fazla ver kafan rahat etsin tavsiyem hocam işinin ehli adamlar paranın hakkını alırsın saygılarımla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / K
-
Meslek
Yazar / Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Güzel.Net’in pahalı olmasının sebepleri arasında Plesk panel ve muhteşem bir destek sunması var bunu unutmayın. Ovh’den sunucu kiralarsanız sitenizle ilgili yazılımsal her konuyu kendiniz çözmeniz gerekir. Ama Güzel Hosting’de kendileriyle alakalı bir durum olmasa bile yardımcı oluyorlar çok kısa sürelerde.
Sorunuzun cevabına gelecek olursak, ben Avrupa lokasyon VPS 3 paketini kullanıyorum, yani farklı olarak 2 CPU Core ve 2 GB ram var. Anlık 2000 hiti rahat rahat kaldırdığı oluyor.
Eskiden sizin alacağınız paketi kullanıyordum, ondan da gayet memnundum lakin o pakette CloudFlare olmaması durumunda ram yeterli gelmeyebiliyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Uzun zamandır güzel hosting ile çalışıyorum, güvenlik ve destek açısından bu zaman kadar çalıştığım en iyi firma. Fiyat olarak elbette daha uygun firmalar vardır ancak yurt dışı ödemelerinde sorun yaşıyorsanız ve İngilizce'niz iyi değilse yerli bir firmayla çalışmanızı öneririm. Güzel hosting bu konuda idealdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam bu paketi değilde avrupa lokasyon ideal paket kullandım. hizmetlerinden hiç memnun kalmadım. defalarca sitem çöktü.