lostyazilim
tr.link

googleye işletme eklemek

5 Mesajlar 789 Okunma
acebozum
tr.link

hamitcan123 hamitcan123 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Bilgisayar
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** O**
  • Mesajlar 248
  • Beğeniler 21 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
selamlar

google işletme ile ilgili bir kaç sorum olacak.

1-Google işletme ekledikden sonra anahtar kelimelere nasıl getirebiliriz ? Örnek jenaratör satıyorum. Jenaratör satış kelimesine işletme hesabımı getirmek istiyorum neler yapabilirim bi anahtar kelime ekleyebiliyormuyuz.

2-Onay almış bir işletmenin gmailini kullansak düzenleme yaparak olurmu ? 3 hafta 4 hafta beklemek istemiyoruz.

elektronikssl
webimgo

cnrsgr cnrsgr Caner Sağır Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ajans Direktörü
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 58 / 463
  • Ticaret 46, (%98)
Düzenleme yapıldıktan sonra da posta gönderimi ile onay istenebiliyor. Daha önceki taşınmalarımda home office adres kullandığım için bu sorunu yaşamıştım.

Keyword için bir alan var mıydı, hatırlamıyorum ama bu konudaki çözümü farklı Gmail lokasyonlarından tavsiye yorumu ile çözüme kavuşturabilirsiniz.
hamitcan123

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Bilgisayar
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** O**
  • Mesajlar 248
  • Beğeniler 21 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
cnrsgr

Yorumun için teşekkürler.İşletme onayı olan bir gmail alırsam tekrar onaylatmam gerekecek diyorsun.

Keywords için bir alan göremedim.Tavsiye yorumu derken puanlama ve yorum yapma kısmından bahsediyorsunuz ve bundan başkada birşey yok zaten bunlar ile bir sıralama kazanıyordur diye düşünüyorum.Anahtar kelime nasıl belirleyeceğim anlamış değilim.

cnrsgr cnrsgr Caner Sağır Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ajans Direktörü
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 58 / 463
  • Ticaret 46, (%98)

hamitcan123 adlı üyeden alıntı

cnrsgr

Yorumun için teşekkürler.İşletme onayı olan bir gmail alırsam tekrar onaylatmam gerekecek diyorsun.

Keywords için bir alan göremedim.Tavsiye yorumu derken puanlama ve yorum yapma kısmından bahsediyorsunuz ve bundan başkada birşey yok zaten bunlar ile bir sıralama kazanıyordur diye düşünüyorum.Anahtar kelime nasıl belirleyeceğim anlamış değilim.

Benzer anahtar kelimeler oluşturmak/fikir edinmek için https://www.keyword.io/ adresini veya Google Adwords'ün Anahtar Kelime Planlayıcısı'nı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Ve; evet, yorum-puanlama sisteminden bahsediyorum. Ne kadar tavsiye, o kadar sıralama; ne kadar ekmek, o kadar köfte. :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 19.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Bilgisayar
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** O**
  • Mesajlar 248
  • Beğeniler 21 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
cnrsgr Anahtar kelime ekleme kısmı varmı peki neye göre anahtar kelime belirleyip o kelimeye gelecek.

Puanlama ve yorum işini doğal olarak kazanabiliriz.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al