-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba. Adsense reklam yerleşimi konusunda çok bilgim yok ve bu işte yeniyim. Tamamen adsense otomatik reklam sistemini kullansam mı tavsiye eder misiniz. Bir de hangi reklam türlerini seçmem gerekiyor otomatik reklamlarda. Sitem sgkbilgisi.com
mxaksoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Çalışma yapabiliriz isterseniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Nasıl bir çalışma yapacağız
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu forum yeteri kadar etkin değil maalesef. Neredeyse bugüne kadar hiç bir soruna çözüm üreten olmadı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
pubhane
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
@mehmetkgs Forum gayet etkin bir durumda ancak genelde ölücü tipli üyelere çok fazla yardımcı olunmuyor. Yardım istediğiniz iş normal şartlarda bu forumda üyelerin ücret karşılığı yapacağı bir iş. Şimdi siz zaten olayı bilmiyorsunuz ki? Adsense otomatik reklam sistemiyle sizin sitenizde yapılacak çalışma aynı şey değil. Siz header altı otomatik adsense reklamı eklersiniz. Adsense o bölüme en uygun olan, örneğin 728x90 reklam ekler. Bu otomatik reklamdır. Ücret karşılığı yaptıracağınız reklam yerleşimi ise farklı birşeydir. Temanızda reklam yerleştirilmeyecek bölümlere reklam eklemektir. O yüzden böyle triplere girmeyin. Varsa bütçeniz, belirtirsiniz ona göre iş alımını yapacak kişiler çıkar. İlla yardım istiyorsanız, kodlama bilginize dayanarak, internet üzerinden tık alma olasılığı fazla alanları araştırıp o bölümlere reklam ekleyin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Blog Yayıncılığ
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
Mehmet bey dilerseniz ben size yardımcı olmak isterim (Ücret istemiyorum) sadece yardımcı olmak istiyorum ancak bende pek iyi değilimdir imzamdaki siteme bir göz at dilersen reklam yerleri iyi ise beğeniyorsanız aynısını yapalım sizede.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sinirimi forumdan falan çıkarttığım yok. Şu an sen yapıyorsun bunu. Senin hangi kelimeleri kullanıp hangi kelimeleri kullanmayacağına ben karar veremem tabi ki. Özgür bir iraden var. Sadece dikkat et dedim.
Forumda ücretsiz yardım edilebilecek bir çok konuda da talepte bulundum ve yeterli yardım gelmedi. Sadece bu konu için değil benim yakınmam. Eğer böyle bir forum varsa daha etkin olması gerektiğini düşündüm.
Biz yetişkin insanlarız. Burada tartışıp kavga edecek halimiz yok dostum. Uzatmaya da gerek yok.
İyi günler diliyorum.