netbozum
tr.link

6 Derste; Dil Bilmeden Yabancı Siteler İle Adsense'den Kazanmaya Hazır Mısınız?

5 Mesajlar 1.030 Okunma
acebozum
tr.link

backlinkcomtr backlinkcomtr Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek backlink
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 101
  • Beğeniler 20 / 79
  • Ticaret 0, (%0)

Resim açılmıyor ise tıklayın
[CENTER]Dersler adınıza faturalıdır. :cool:
Kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz. :cool:
Forum dışı : skype : beachturk@gmail.com
Whatsapp
Kısa bir derse [B]ücretsiz
katılmak ve içerikler hakkında bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz
Wp robot değildir
Özel botlarla çekilen sadece resimden oluşan siteler değildir.
Spam içerik değildir,
Rss ile çekim değildir.

[COLOR="Red"]ÖN BİLGİ ve MİNİ DERS VİDEOSU PM İSTEYİNİZ[/URL][/COLOR]

:globe:
Vaktim Yok Derse Katılamam Diyenler İçin
Özel Videolar Çekip Gönderiyorum
İndirip Dilediği Kadarı İzleyebilir
Kesinlikle Hazır Videolar Değildir
Herkesin Bilgi Düzeyine Göre Özel Çekimlerdir

:globe:

[/B]

GERÇEK MÜŞTERİ YORUMLARINI İNCELEYİN
TÜM MÜŞTERİLERİMİZ *** ÜYESİDİR
İSTEYEN PM ATIP TEK TEK SORABİLİR

@FLetcher
Kazançları görüp sistemin uygulanabilirliğini gördüğüm için rahatlıkla söyleyebilirim ki bu fırsat kaçmaz. Bu tarz girişimlerin artmasını da can-ı gönülden istiyorum. İnsanlar kazansın, zamanlarını boşa geçirmesinler...

@WBmuHAfiz
adsense ve hit konusunda ben de çok şey öğrendim ücretsiz zamanlarda referans konusunda da faydalanan çok kişi oldu sanırım. hayırlı olsun, herkese bol kazançlar..

@Kebelek
Hocam işinin ehli, yıllardır adsense gelir elde etme yöntemleri adı altında birçok çalışması var belli, her şey ortada. Sonunda en efektif yolu bulmuş olacak ki bizi referans olarak ücretsiz alıp işi öğretti, hepimizle teker teker ilgilendi sorularımızı yanıtladı, şu an siteler hitlenmeye başladı ve açıkçası ben domainimi aldıktan sonra siteme 30 dakika uğraştım ve sonrasında siteme bakmadım bile. Her gün analytics raporlarıma bakıyorum sadece ve daha siteme ben bile girmiyorken yabancı gerçek kullanıcı ziyaretleri almaya başladım. Tekrar ediyorum site tamamen otomatik çalışıyor, kodlama-yabancı dil-tecrübe... hiç biri gerekmiyor. Bu siteler adamı zengin etmez fakat bu yöntemi devam ettirerek site sayısı arttırılırsa mutfak,yakıt,bebeğinizin bezi gibi gibi giderler ortadan kalkar. Kesinlikle tavsiye ediyorum hocamı.

@HayroLa
Hayırlısı olsun hocam. Güzel bilgiler ve tekniklere değiniyor ders boyunca.Alan arkadaşların pişman olmayacağına inanıyorum.

@SteersMan
Her şeyden önce çok kral bir arkadaş edindim Konuyu ilk incelediğimde, herkesin vereceği standart bilgiler olduğunu düşündüm. Yorumlar ve daha önceki konularını inceledim ve eğitim almak için kendisiyle iletişime geçtim. Talep ettiği tutar ve anlattığı bilgileri karşılaştırdığımda inanın kat kat fazlasını hakketiğini düşünüyorum. Kendisine de bunu belirttim. Olayın para için yapılmadığı o kadar belli ki! Çünkü para ön planda olsaydı anlattığı şeyler inanın talep ettiği tutarın en az 5katı fazlasını isterdi. (benim gözümde 5x hakediyor). Bu arada gerçekten yabancı dil bilmeden kazanç sağlayabilirsiniz.
Ayrıca: Anlattığı konu üzerine daha önce deneyimli olduğumu ve Adsense üzerinden kazanç sağladığımı söyledim. Fakat benim deneyimim ile kendisinin anlattıkları arasında dağlar kadar fark var. İşini severek yapan birisi. Tekrardan detaylı bilgiler için teşekkür ederim

@Dortmunder
Merhabalar
Konu disi olacak ama wordpress egitimi icin atigim konuda sevgili forumdasimiz ücretsiz olarak bana cok yardimci oldu öncelikle kendisine cok tesekkür ederim.
Bir diger husus ise yapamayacagi veya yapmak istemeyecegi birseyi güzel bir uslup ile aktarmaktadir,anlatimi gayet akiskandir.
Kendisine yardimlari icin tesekkür ederim.

@gncy
Hocamız çok güzel ve samimi bir üslupla derin ve özgün bilgilerini hiç sıkmadan ve karıştırmadan bol bol örnek-istatistik ile ve tüm bunların yanında istişare ederek verdiği için, uzun lafın kısası yaptığı işin hakkını verdiği için teşekkür ederim.
Bir kaç saatlik dersle bilgi ve ufkum kat be kat artmıştır. İlgililere nacizane tereddütsüz tavsiyemdir.

@Regina
AdSense konusunda körelmiş olan bilgilerimi hocam sayesinde tazelemiş oldum.
Kendisine ilgilisinden dolayı çok teşekkür ederim. Hizmet almayı düşünen arkadaşlar hiç tereddütsüz destek alabilirler. Aldığı ücret verdiği hizmetin yanında hiç bir şey.

[/CENTER]

googleasistan
reklam

alperenyld alperenyld Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 1302
  • Beğeniler 331 / 227
  • Ticaret 34, (%97)
Kısa bir ders alabilir miyim

backlinkcomtr backlinkcomtr Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek backlink
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 101
  • Beğeniler 20 / 79
  • Ticaret 0, (%0)
özel mesaj gönderildi

cearg cearg WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 135
  • Beğeniler 21 / 12
  • Ticaret 1, (%100)
Kısa bir ders alabilir miyim
video

wmaraci
wmaraci

okanoktayy okanoktayy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek web master
  • Konum Van
  • Ad Soyad O** O**
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
banada gönderirmisini kısa video

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al