-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, bazı sorgulamalarda sitem standart yükselişine devam ederken bazı anahtar kelimelerde ise sıralamada kaybolma söz konusu. (Örneğin, evde çiçek beslemek anahtar kelimesi daha önce ilk sırada iken şimdi ilk 500'de yok yani tamamen silindi. Ve buna benzer en az 10 tane anahtar kelime sıralamadan çıktı) Yani ilk 100 ya da 500 de bile yok. Daha önce bu anahtar kelimelerde ilk sayfada iken şimdi sıralamadan birden kaybolması gibi bir sorun var. Siteye paralı tanıtım almıyorum. Hele ki anahtar kelime baclink hiç yapmadım. Güncel makale girişine devam ediyorum ama bu sorun geçen aylarda birkaç yazıda varken şimdi 10 dan fazla yazıda ortaya çıkmaya başladı. Ne yapmalıyım bu sorunun çözümü nedir?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sitem 2 yıllık. Domaini daha eski. Şu anda söz gelimi 100 adet yazıda sorun yoksa 10 adet yazıda bu sorunlar var. Ama bu yazılar da hit getirenler
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
yeni açılan bir siteyse çok normal hocam günlük makalelerini girin arkanıza yaslanın.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
duzur85
Kafa Nereye Bizz Oraya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bankacı, Gezgin, Hayalperest
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
aynı sorun bendede var. Benimkiler hiç giremedi o ayrı mesele:) Elbet girecek sabır
www.gezelim.me
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam domain yaşı çok eski sitem ise 2 dedim ama yazı girişi 4 sene önce başlandı. Yani diğer sitelere göre oldukça eski. Bir de gözüme çarpan bir durum daha var. search consolede ilgili anahtar kelimelerin konumları aslında eski yerinde gözüküyor ama tıklama sayısı sıfır. Console siteminde anahtar kelime gözüküyor ama pratikte kullanıcıların karşısına çıkmıyor. Bu da ilginç yani.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Google'da çeşitli sıkıntılar var. Ek olarak wmaraci dahil olmak üzere sıra bulucu programları stabil çalışmıyor. Yani şimdilik sakin şekilde devam edin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google analystic kullanıyorum sadece. Tüm makalelerde değil de bazı makalelerde aynı durumun olması problemi bulmayı zorlaştırıyor. Şimdilik dediğiniz gibi beklemek daha yerinde olacak gibi. Tabi arada ek güncellemeler yapıyorum.
Son olarak acaba bir sayfada gereğinden fazla anahtar kelime kullanmak ilgili yazının gerilemesine neden olabilir mi acaba? Bu beni en çok şüphelendiren durum
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Seo ve Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-