-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Merhaba arkadaşlar, uluslararası yayın yapacak olan bir site açmayı planlıyorum. Hali hazırda TR içerikli sitemde yayınladığım onaylı bir Adsense hesabım var, bundan hariç olarak yeni açacağım yabancı içerikli siteye ileride Adsense eklesem kazançta bir düşüklük veya başka bir sıkıntı çıkarır mı? Daha önce deneyimlemiş arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sağlayıcı
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam ben düşük olduğunu düşünmeye başladım avrupa ve amerikadan tiklar en fazla 20 kuruşu görüyor. Anahtar kelimeden demek isterdim ama kelimelerimin çoğunun tbmsi 15 cent civarında umarım 1$=1Tl diye hesaplamiyorlardir :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Freelancer - Web tasarım
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Aynı hesabı farklı dillerdeki sitelerimiz için kullanamıyor muyuz ki? Neden sıkıntı olsun. Ben zannetmiyorum. Hepsi farklı değerlendirilmiyor mu reklamların. Google site dilini algılayıp ona göre reklam yayınlamıyor mu?
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Adsensede sitenin dili yada adsensenin ulkesi onemli degildir istediginiz gibi sorunsuz kullanabilirsiniz.
Egerki yabanci dilde bir siteniz varsa adsenseniz yabanci bir adsense olursa kazanclariniz turk adsensesine gore biraz daha yuksek olur. Mesela benim adsensem yabanci site turkce ayni siteyi turk adsensesine bagladigim zaman kazanclar ay sonunda azaliyor yurtdisi adsensesinde en az %10 fazla kazanc oluyor.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------