-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yıllar süren var o ne ki:)
mxaksoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Çalışma yapabiliriz isterseniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PDR ve Web Tasarım Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendim yapmak için çok fazla uğraştım site üzerinde bütün SEO ayarlarını kendim düzelttim hatta ilk 1 ayın sonunda bazı konularda (birden fazla) birinci sayfaya bile çıktığım oldu. Fakat o zamanlar bile bu uyarıyı alıyordum. Sanırım biraz fazla zorladım SEO olayını :) Gerekli özel mesajları atıyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
Gopher
We Love Google!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle rica ederim. Yazı uzunlukları bir haber ve blog siteleri için evet önemlidir. Ayrıca sizin için belirttiğim bağlantıda yasaklı içeriklerle ilgili bir bölüm var özellikle de oraya dikkat edin ve sitenizde warez gibi yasaklı içerik, bağlantı var mı diye bir göz gezdirin.
Son olarak AdSense için acele etmeyin, site zaten yeni pek bir gelir getirmez. Bu yüzden sitenize SEO çalışmalarını düzenli bir şekilde yapın ve aksatmayın. Siteniz hatrı sayılır bir kitleye/ziyaretçi sayısına ulaştığında da sadece AdSense ile değil her türlü para kazanırsınız zaten.
başarılar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
hocam sitenize girip biraz bakayım dedim. tema gerçekten güzel bir tema. haberler güzel ama gel gör ki oyun inceleme bölümüne girdiğimde sitenizin teması o kadar yoruyor ki. Bir kullanıcı olsam hiç bakmadan siteyi kapatırım. Yan o kayarken fotoların üstünden geçmesi falan birde fotoların o kadar büyük olmasının nedeni ne ?
Bence oyun inceleme bölümünü düzeltin biraz daha sade olun.
Ben ilk adsense aldığımda teknobit teması belki bilirsin oda inceleme temasıdır. Onu kurdum onunla aldım 30 günde falan yani temanın sadece ve hızlı olması daha bir yarar sağlar.