-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
İyi günler. Ben genç bir bilgisayar müh öğrencisiyim. Yeni başladım. Sitem var ancak merak ettiğim şey satış ortaklığı. Bir ara bu konu üzerinde bayağı bir araştırma yapmıştım. Ne olduğunu biliyorum hatta bu konu ile alakalı olarak bir e-kitap bile aldım merakıma yenik düşerek. Sizlere sorum bu işten para kazanma olayı var mı? Yani güzel getiriler elde edebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
merhaba;
Satış ortaklığı türkiye pazarında ciddi emek gerektiren bir durum. Komisyonlar çok düşük ve malumunuz alım kapasitesi ortada. Yeterli güven ortamı olmadığı için belli siteler haricinde insanlara alışveriş yapmaktan çekiniyor.
ama ürün incelemelerin ve makalelerin kaliteli olursa. Youtube kanalın kaliteli ise olmaması için hiç bir neden yok. Bence önemli olan yolun başında pesetmemek. Çünkü uzun ve zahmetli bir iş ancak süreklik sağlarsan kazanıyorsun.
iyi çalışmalar bol kazançlar.
Trablus
Başarı = Doğru Strateji
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Analist
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
İyi Bir Blog Siteniz Ve Kendi Sadık Hedef Kitlenizi Yaratığınız Taktirde. Kazancı Olan Bir Meslek. Daha Çok Yurt Dışı Kaynaklı Yaparsanız Hedef Kitleyi daha iyi sonuç alabilirsiniz.
www.hizlikazanc.org