-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ara ara bilgisayar başında canim sıkıldığında o an aklıma gelen alan adlarının uygun olup olmadığına bakıyorum.... Bazen gerçekten güzel alan adları cikıyor veya benim güzel olduğunu düşündüğüm... ticaret bölümünde alan adı alım/satım yapan arkadaşlar var... sattıkları alan adlarının fiyatını neye göre belirliyorlar... Bunun bir kriteri var mı... yoksa herkes tutturabildiğine bir fiyat mı biciyor... daha önce konuyla ilgili açılan başlıklarla ilan kısmındaki rakamlar pek tutarlı gelmedi açıkçası... Özellikle alım/satım yapan arkadaşlar yazarsa daha faydalı olur... aydinlatıniz bizi lütfen... :)
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
kısa cevap tutturabildiğine.
zaten pek satış olmuyor. bu işten düzgün para kazanan var mı bilmiyorum. ben kullanmak için alıp vazgeçtiklerimi satıyorum. satamadıklarımı da mecburen kullanıyorum. satış aralığım genelde 50-100 lira. fazlasını kimse vermiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
.Net Developer
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
emlakciyim.com mesela ne kadar eder? fiyatı neye göre belirlediniz?
çok kişiselim | ercanakar.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
Sadece Türk forumlarında bu tarz bir domain satışı mevcut :D. Genelde PBN domainler satılır ve fiyatları da $50 dolardan başlar ve alabildiğine artar. Düşen RD, DA ve PA değerleri yüksek domain bulmak zordur, bulsanız da büyük ihtimalle açık arttırmaya düşer.
Bizde önüne gelen domain alıp "jenerik" diye satmaya çalışıyor. Tabii ki bazı domainler akılda kalıcılık açısından değerlidir ancak bu öyle bir hale geldi ki saçma sapan domainleri alıp 500+ TL fiyatlara satmaya çalışıyorlar. Lafım kaliteli domain satanlara değil, üstüne alınması gereken alınır zaten :).
Bilgilendirme amaçlı yazdım, siz yine kulağınıza hoş gelen domainleri alıp satmayı deneyebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar...