-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba. Az önce şu maili almış bulunuyorum:
Sayın Yayıncımız,
Bu Google Yayıncı Politikası Raporu'nda, web sitelerinizin belirli sayfalarında tespit edilen son politika ihlali etkinliklerine dair genel bir bakış sunulmaktadır. Yaptırım durumları zamanla değişebileceğinden, etkin ihlallerin mevcut listesini görmek için AdSense Politika Merkezi'nin "Sayfa düzeyinde zorlamalar" bölümüne bakın.
Bu raporun genel site veya hesap düzeyinde meydana gelebilecek ihlalleri kapsamadığını lütfen unutmayın. Site veya hesap düzeyinde ihlal bulunması durumunda ayrı bir e-postayla bilgilendirilebilirsiniz. Reklamlar sayfa veya site düzeyinde politika ihlalinin bulunmadığı yerlerde gösterilmeye devam eder.
Son 24 saat içinde:
Yeni ihlaller tespit edildi. Bu nedenle, AdSense Program Politikaları'nın ihlal edildiği sayfalarda reklam yayını kısıtlandı veya devre dışı bırakıldı. Sorunları çözmek için, ihlalde bulunan içeriği kaldırıp inceleme isteğinde bulunabilir ya da ihlalde bulunan sayfalardan reklam kodunu kaldırabilirsiniz.
Yaptırımlarla ilgili daha fazla bilgiye AdSense Yardım Merkezi'nden ulaşabilirsiniz. Program politikalarımız hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen AdSense Program Politikaları'nı inceleyin.
Saygılarımızla,
Google Yayıncı Politikası
Sayfa Düzeyinde zorlamalar denen yere de giremiyorum mühendilserimiz çalışıyor hatası alıyorum. İhlal hangi sitenin hangi sayfasında bilmiyorum. Ne yapmalıyım sizce?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnceleme isteğinde nasıl bulunabiliyoruz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha önce hiç yaşayan yok mu bu sorunu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Hocam sitenizde herhangi bir ihlal göremedim birde sadece konu açma yerindeki reklamlar kapatılmış kayan reklam felan mı koydunuz veya ziyaretçiye reklam tıklaması için yazılı bir istekte mi bulundunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Kimyager
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Adsense panelinde politika bölümüne gir eğer giremiyorsan çerezleri bir girip tekrar girmeye çalış orada yazıcaktır reklamların hangi sayfada zorlama yaptığı düzelttikden sonra inceleme göndericeksin panele girmen gerekiyor
Php Scriptler https://www.phpscripttr.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Bekleyin ve hata giderildiğinde sayfayı kontrol edin. Bir sorun olacağını zannetmiyorum bana her ay geliyor aynı bildirim. Orada yazıyor zaten sorunun ne olduğu çözdüğünüzde tekrar istek gönderirseniz sorun düzelecektir.