lostyazilim
tr.link

AdSense Politika İhlali Maili

14 Mesajlar 2.983 Okunma
acebozum
tr.link

RootFRM RootFRM Müşteri Temsilcisi Kullanıcı
  • Üyelik 20.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek MT
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 422
  • Beğeniler 88 / 89
  • Ticaret 2, (%100)

yardimedin1 adlı üyeden alıntı

Hocamlar çerezleri falan da sildim ancak halen politika merkezine giremiyorum.

Demek ki sizden kaynaklı birşey değil, bırakın mühendisler çözsün. Çok aceleci davranıyorsunuz.

Bugüne kadar hep ileri denedik.
wmaraci
reklam

BakalimBilelim BakalimBilelim Beni bilen bilir... Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
Çok kafaya takılacak bir sorun değil. İlgili yazı veya sayfa hangisiyse o sayfadaki reklamları kaldırın. Sonrasında ilgili ihlal sayfasındaki reklam türlerini değiştirmeyi ve reklam sayısını azaltmayı deneyin ve geri bildirim gönderin incelesinler. Sizi yönlendirirler zaten. Muhtemelen dediklerimi yaptıktan sonra ertesi gün uyarı kalkar ve Harika, böyle devam edin yazısını görmeye başlarsınız Politika bölümünde...
viski

kişi bu mesajı beğendi.

yardimedin1 yardimedin1 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 137
  • Beğeniler 42 / 13
  • Ticaret 0, (%0)

BakalimBilelim adlı üyeden alıntı

Çok kafaya takılacak bir sorun değil. İlgili yazı veya sayfa hangisiyse o sayfadaki reklamları kaldırın. Sonrasında ilgili ihlal sayfasındaki reklam türlerini değiştirmeyi ve reklam sayısını azaltmayı deneyin ve geri bildirim gönderin incelesinler. Sizi yönlendirirler zaten. Muhtemelen dediklerimi yaptıktan sonra ertesi gün uyarı kalkar ve Harika, böyle devam edin yazısını görmeye başlarsınız Politika bölümünde...

İşte sıkıntı da tam burada. Sorunun hangi sayfada olduğuna dair herhangi bir bilgi verilmiyor bana, Politika merkezine giriyorum "isteğinizi şu anda işleyemiyoruz" hatası alıyorum. Aceleci davranıyorsun deniliyor ama google aynı maili bugün 2. defa attı ve hala sorunun nerede olduğunu bulamadım. İşten anlayanlar bi PM atsın son çare site adresimi size vereyim de inceleteyim?

bitirimci bitirimci WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1170
  • Beğeniler 216 / 214
  • Ticaret 0, (%0)
Aynı sorunu bende yaşadım öncelikle opera gibi farklı bir tarayıcıdan girin örnek olarak gönderdikleri linki bir inceleyin devamında bizde inceleyelim ihlal neymiş. Önemli bir uyarı değil endişelenmeyin.
yardimedin1

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al