-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
İngilizce seviyeniz yeterli değilse hiç uğraşmayın derim bozuk bir ingilizce ya da çeviriyle hiç yürümüyor bu işler tecrübeyle sabit verdiğiniz zamana ve emeğe yazık olur
RauL
Carpe Diem..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sosyal medya ile desteklersen tabi ki tutar, özellikle youtubeu kullanmalısın. Gelişmesinde çok yardımcı olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şahsen Türkiye'den hit alacağınızı sanmıyorum çünkü okumayı seven bir millet değiliz kaldı ki İngilizce okuyacaklar... Türkiye'nin politik yakınları merak edebilir belki o da Rusça gerçi. Kafam çok karışık şu sıralar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bunu ben de düşünmüştüm. telif hakkı problem olur mu diye sormuşsunuz hangi yayınları kullanacağınıza göre değişir. bugün türkiye'deki ana akım medyanın ingilizce yayın yapan kendi gazeteleri de var artık.
ben de en başta yerel (yani türkiye) bir konuyu global anlamda paylaşmanın etkili olabileceğini düşünmüştüm ama bu konuda ne kadar ziyaretçi pastası var ve bu pasta karşılığında bu alanda yayın yapanları kıyasladığımda pek de kolay olmadığını gördüm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Elektronik Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Benim tam dediğiniz gibi bir sitem var. Adresini PM den verebilirim.
Hiti yok. Neden? Çünkü düzenli haber giremiyorum. AA ingilizce abonesiyim. Haberleri, resimleri otomatik çeken ve wordprese girmeden düzenleyip yayınlayabileceğim bir sistem yaptım. Hatta o sistemi wmaraciya yazdım. Belki 3-5 kuruş alırım diye. Ama kimse oralı olmadı. Neden bilmiyorum. Şimdi o sistem düzenli girmeye çalışıyorum. Ancak yine de düzenli olamıyor. Bu yüzden haberleri otomatik yayınlatmaya çalışıyorum. Sistem hazır gibi. Otomatik yayınlama sonrası hitleri takip edeceğim.