Meto34
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Müdür
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Cogunlugu diyorum ben guzel kardesim hepsini demiyorum. Ama bende ısrarcıyım gel 1 hafta dayan. Buarada evet turistik bir yerdeyim. Dıl seviyemde yeterli. Sanat tarihi mezunuyum evet yaptim azda olsa ögretmenlik. Anladinmi guzel kardesim.
Meto34
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Müdür
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Anladim hocam da tekrar belirtiyorum ben cogunlugu kastettim hepsini demedim. Yine soyluyorum sizin gibi guzel insanlarda var. Ama cogunlugu yatiyor ve ozel sektörden cokdaha iyi sartlardalar sizde cok iyi biliyorsunuz . Olay bu yani.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Meto34
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Müdür
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Salihx1983 dedigin gibi anlatmaya gerek yok göruyorsunuzun özeti resmen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İki üniversite bitirmiş birinin az empati yapmasını dilerdim.
Kendimizi daima karşımızdakilerin yerine koymalıyız.
Ben memur zihniyetine karşı bir insanımdır mesela. Ama asla memurları hor görme hakkına sahip olduğumu düşünmüyorum. Her mesleğin kendine göre zorlukları olduğunu unutmayalım derim.
Öğretmen, polis, asker gibi meslek sahibi olan insanlara az da olsa saygı duymalıyız.
Belediyeler mesela, gereksiz kadro alımı vardır haklısınız. Vergi daireleri aynı şekilde gereksiz kadro alımı mevcuttur. Bunun gibi sayabileceğimiz bir çok kurum mevcut.
Ama şunu da unutmamak gerekir ki, eğitim sistemi düzelmedikçe bahsi geçen konularda asla başarılı olamayız.
Bu konu bile aslında kendi içimizde ne kadar bölünmeye açık olduğumuzun bir göstergesidir. Bir çok konuda yazıyorum, birlik içerisinde olmalıyız her zaman diye. Memur vs diyerek ayrımcılık yaptığımızda ne geçiyor elimize?
İyi forumlar herkese.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Meto34
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Müdür
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
İki üniversite bitirmemle bir alakası yok ki bu durumun. İsteyen varsa dağıtayım diplomaları kenarda duruyor. Önemli olan o değil önemli olan insan olmak duyarlı olmak.Çevremdeki memurları ve özel sektör çalışanlarını görüyorum aradaki olanaklara susmak ve sindirmek bana göre değil. Rahat olan adam anlamaz konuşur tabi sizi de anlıyorum. Memurların yatması vb. durumlar benim umrumda değil. Benim tek meselem ayrım ortadan kalksın. Eşit imkanlar olsun. Kimse devlet kadrosuna girmek devlet sınavlara girmek zorunda değil. Özel sektörde hedeflerine ilerlemek istiyorlar fakat imkan sağlanmıyor denetlenmiyor. Bunu bilen işletmeciler de bundan istifade ediyor. Daha sonra insanlar ortada kalıyor. Neyine birlikten bahsediyorsun sen be kardeşim. Sen 2 çocukla 1000 lira 1500 lira kira ödedin mi? 10-12 saat çalışıp yakınlarını bile görmediğin oldu mu? Maaşın yarım yamalak yattı mı? Benim ülkemin işçisi bunları yaşarken onlar yatıyor be yatıyor sen neden bahsediyorsun üstüne de para alıyor. Bırak bana bu polyanacı ayaklarını gerçekci olan insanına sahip çık biraz. Bu arada bana memuriyetin zorluklarından bahsetsene biraz yazmışınya her işin kendine göre zorlukları var diye lütfen bekliyorum hadi.