KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
hocam bu birportal teması hakkaten çok güzel yapmış adam görüştüm iki site için 250 yapsa almayı düşünüyordum ancak 2 site için 330 a iniyor. Tema olarak görüntü itibari ile çok hoşuma gitti benim ama 2 haftaya kadar bircoin diye bir tema çıkaracakmış onu almayı düşünüyorum.
Cllicll
Well..Well..Well..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yorumlarınız için teşekkürler . Anket eklenmiştir.
Cllicll
Well..Well..Well..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İki temanın avantajlarını ve dezavantajlarını karşılaştırıp yorum yapabilen hocalarım varsa mutlu olurum
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üyelik sistemi kullanacaksan rumorroom ancak birportalın masaüstü sürümü daha hoş geldi gözüme. Galeri seçenekleri de var uygunsa kullanılabilir. Demolara hız testi yapıp ordan da fikir edinmek gerek ancak hız için optimizasyon yapılmamış olabilir sunucu ve cache hariç tema hızlarını karşılaştırabilirsin gtmetrix'ten googlepagespeed'ten falan. Ama ilginçtir ki birporta'ın mobil sürümünde (en azından bende) arama butonu ve submenü çalışmıyor. Reklam yerleşimi, sitede tutmak için ilgili yazılar vs. gibi çeşitli konularda bilem kişiler düşüncelerini paylaşırlarsa daha iyi olur. Ben de sitemin temasını değişmeyi düşünüyordum, birportal teması listemdeydi. Umarım daha faydalı yorumlar gelir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İlk tema muhteşem gözüküyor ancak o temayı bu kadar güzel gösteren durumlardan biride demoda kullanılmış resimlerin kalitesi.
Sitenizde bu tarz görsellerin devamlılığını sağlayamazsanız temanın demoyla hiçbir alakası kalmayacak.
Metaren.NET.TR