Gopher
We Love Google!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ki Paypal,i saçma sapan vergi kanunları yüzünden, girişimci düşmanı BDDK tarafından kapandı. :) Peki türkiyeden bir şekilde kullanma yönetmimiz var mıdır Paypal'ı?
Eğer yoksa payoneer kullanmak zorundayım. Çalıştığım bir firma 2. alternatif olarak payoneer kabul etmekte. Fakat daha önce payoneer'i hiç kullanmadım. Tecrübe eden var mı? Nasıldır?
3. alternatif olarak SWIFT yapılabilir ama biliyorsunuz ki bu işlem bayağı uzun sürmekte ve kesintiler de cabası.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. iyi forumlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Payoneer komisyonları biraz fazlzdır ama güvenilir ve oldukça kullanışlı sistemdir. Yıllık kart ve benzeri ücretleri vardır. Dilerseniz paypal ödemelerinizi alabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mühabir
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam Eğer yurt dışında bir tanıdığınız var güvene bildiğiniz. paypal hesabı açıp kart tanımlarsa o şekil kullana bilirsiniz. yoksa onun dışında malasef kullanılmıyor. ben kendim o şekil kullanıyorum
Sen Emek vereceksin ki Emeğinin Karşılığını Alacaksın
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Bana gelen miktardan komisyon düşülerek aynı gün içerisinde Türkiye banka hesaplarınıza günlük kur ile gönderim yapabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mühabir
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Gopher adlı üyeden alıntı
Tural Abiyev Teşekkür ederim. Eğer düşünürsem sizinle PM ile iletişime geçeceğim.
BilgiPortaLi Hocam peki hem kartın hem de tanımlanan bankanın yine yurtdışı olması gerekiyor öyle mi? Oradaki arkadaş bana nasıl gönderim yapabilir peki?
Hocam size gönderimi yine mobil şube kullanarak IBAN'a göndere bilir. Ben eşimin adına açtığım için Bulgaristan banka kartını buradada kullana biliyorum.. Yani arkadaşınızı böyle bir şansı varsa. size Bankamatik kartınıda göndere bilirse . kullanımda zorluk çekmessiniz. tabi bu arkadaşınız başka bir bankadan hesap aça biliyorsa o hesabı kullanmayacak şekilde. daha çok işinize yarar .
Sen Emek vereceksin ki Emeğinin Karşılığını Alacaksın