-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam dostlar,
Benim her yazı sayfasında farklı bir header göstermem gerekiyor. Bunu nasıl yapabilirim?
Mesela Adsense kodumu header'a ekliyorum ancak seçtiğim sayfalarda gözükmesini istemiyorum.
Bana gereken header.php ve headerx.php header da adsense kodları olacak ve yalnızca seçtiğim yazılarda yayınlanacak. headerx.php de ise adsense reklam kodları olmayacak ve bu da seçtiğim yazılarda yayınlanacak. Bu headera admatic kodları ekleyeceğim.
Bir el atar mısınız şu kardeşinize?
ile yönlendirme çekeyim diyorum da ıd leri nasıl belirlicem? Pekte kod bilgim yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Günde iyi hit alan sağlık sitesinde reklamınızı yapabilir tanıtım yazınızı yayınlayabilirim.
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
buraya reklam kodu
1 2 3 yazan yerlere göstermek istediğin yazıların id sini yaz bu şekilde sadece o yazılarda gözükür. Eğer is_single yazan yerin soluna ünlem koyarsan o yazılar hariç hepsinde gözükür.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bilimokur Hocam teşekkürler yardımınız için. Bu kodları direk düzenleyici deki header.php dosyasına eklesem olur mu? Birde hangi alana neyden sonra ekliyeceğim ?
Günde iyi hit alan sağlık sitesinde reklamınızı yapabilir tanıtım yazınızı yayınlayabilirim.
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
evet header.php ye ekleyebilirsin. Nerede gözükmesini istiyorsan oraya ekle.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkürler hocam. İşimi verdiğiniz bilgi sayesinde hallettim.