-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Hocam google deneme amaçlı siteyi arada yüksek sıralara koyar sonra sana gelen ziyaretçiler hemen çıkarsa yani aradığını bulamazsa google sizin ziyaretçilere fayda sağlamadığınızı düşünerek sıralamanızı kötüleştirir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Pardon, ingilizce içerik varmış yanlış anlamışım
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
devlet memuru
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hocam sitenizi önce kaskafası gibi komedi eğlencelik bir site zannettim ancak 1 dakika zor kaldım.
Kaş"ı hem İngilizce hem de Türkçe, gerek tarihi gerek şuankini anlatmaya çalışan dolu bir site olarak yapmaya çalışmışsanız, olmamış. İçerik sitede yok. Makaleler çok kısa ve baştan savma ve muhtemelen kopya, olmayada bilir ama çok yetersiz. Google içerik konusunu çok önemsiyor.
Logo alakasız,
Sitenin Kaş ile alakalı olduğunu anlamak oldukça zor.
URL yapısını bozmadan içerik girin olanları zenginleştirin sezona kadar, sitenizi hızlandırın,
Girdiğiniz içerikleri sosyal medya gruplarında tanıtın trafik çekmeye çalışın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Bir içeriğin içindeyken logoya tıklayıp, anasayfaya yönlenmeye çalıştığımda otomatik dil olarak İngilizce'ye dönüyor. Kullanıcı deneyimini düşüren bir faktör olduğu için sıralamanıza direk etki yaratabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Acilen temayı değiştirmeniz gerek ve siteye yazı girmeniz. Sitede yazı yok, ben bulamadım açıkcası. Temanın tasarımı çok kötü ya da iyi dizayn edememişsiniz. Kullanıcı deneyimi açısından zorlaştırıyor sitenin kullanımını tema. Ben 5-10 dakika gezindim yazılar nerede, içerikler nerede diye bakındım sekmeli hale getirmişsiniz, sekmelere basınca max 100 kelimelik yazılar gördüm okurken gözlerim ağrıdı.
Belki çoğu kişi dikkate almıyor ancak bir sitenin kullandığı yazı fontu dahi önemli benim için. Yazıyı okuyabilmek için gözümü yormak zorunda kalmamalıyım, okunabilir olmalı.
Onun dışında google sıralamasına çok fazla bel bağlamayın google artık real time sıralama düzenliyor anlık olarak değişebiliyor sıralama. Bir saat önce 1.sırada iken bir anda seni 10.sıraya atabiliyor. Köklü, istikrarlı bir site haline gelene kadar sıralamalarda bu denli dansöz haline gelmenizi artık doğal karşılayın :)
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro