-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Floodtör
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
tasarım yönünden 0 not almayı başarmışsınız hocam en azından işe tasarımla yeniden başlasanız daha iyi olur ürün fiyatlarını görmek için ürünü sepete eklemek mi gerekiyor ürün içerisinde detayda yok ve sen bu siteye organik trafik bekliyorsun ben mi yanılıyorum. ürünlerde 3 adet 4 adet alma şartını da kaldırmanı tavsiye ederim adama 1 adet lazımsa 3 tanesini çöpe mi atacak (toptan satıyorsan oda yarı bir konu) toptan satış web sitesinden pek gitmez
üzgünüm tek kelimeyle üzgünüm. ve ben senin yaptığın işin birebir aynısını başka sektörde yapıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@WhiteRed kardeş bu kadar moralini bozma herşeyi bilmek zorunda değilsin ,yapamıyorsan yaptıracaksın,daha önce böyle bir sorunu çözmüştük :) belli bir bütçenizin olması lazım
Php Kodlama - Wordpress - Nft Tasarım
yb79
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web sitesi sahibi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Başarısızlık başarıdan daha değerlidir.
Ne kadar fazla başarısız olursan başarıya ulaştığında aldığın haz o kadar yüksek olacaktır.Tut ki çalıştığın firma bir anda patlama yaptı ve yüksek paralar kazandı ve seni de elbette ihya etti..Bu başarıdan ve başarının getirilerinden emin ol ki, binlerce başarısızlığın arkasından gelebilecek bir başarının onda biri kadar keyif almayacaksın.Dünyanın en büyük hazzı bir insanın kendisiyle duyduğu gururun hazzıdır..Lüks bir hayat, sana gösterilen saygı ve arkanda bıraktığın isim değil.Picasso resim denildiğinde dünyada ilk akla gelen isimdir.O şöyle der; en kötü şey marka olmaktır
Kimsenin sana ne dediğini önemseme.
Bundan 2-3 hafta önce roma-real madrid maçı vardı.Ronaldo tarihe geçen röveşata golünü attığında TRT spikeri de çıldırdı; efsane, uzaylı minvalinde..Aradan 3 dakika sonra bir şut denedi Ronaldo, bu sefer biraz önce haykıran sanki o spiker değilmiş gibi şöyle dedi, Ronaldo, Ronaldo gibi vurmadı.Yani 3 dakika önce uzaylı 3 dakika sonra dünyalı olursunuz.Bu yüzden kimsenin ne dediğinin, sizi ne kadar sevdiği, desteklediğinin bir önemi yok.3 Dakikada değişir her şey..
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yurt dışında çalışmak zordur hocam. Kimsenin sana yardım etmemesi normal. Dediğin gibi bütün gün oturuyorsun onlara göre. Ben şunları öneririm.
1-Web Sitesiyle Ben Uğraşıyorum: Bu senini işin hocam zaten. Bir kere yaptıktan sonra sadece ürün eklersin.
2-Mobil Uygulama İle Ben Uğraşıyorum: Bu da aynı hocam. Bir kere tam yapsan bitti.
3-Ürün Fotoğraflarını Çekiyorum: Bu biraz iş duruyor. Onu da günlük yap bence.
4-Toplu Mail Atıyorum (Rusça Bilmediğim Halde): Rusça öğren. Bir de genelde taslak oluyor zaten.Her seferinde farklı mail atıyorsan da br taslak üzerinden değişiklik yap.
5-Reklam İle Ben Uğraşıyorum: Satış yapamadıysan sadece buraya çalış. Google ile internetten ,dil öğrenerek de yerel firmalara reklam ver.
herseyiblogluyorum.blogspot.com