lostyazilim
tr.link

Rusyada Bir Türlü Başarı Sağlayamıyorum Piskolojik Yıkıntı İçerisindeyim

15 Mesajlar 1.798 Okunma
lstbozum
tr.link

WhiteRed WhiteRed WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 381
  • Beğeniler 85 / 44
  • Ticaret 0, (%0)

Gopher adlı üyeden alıntı

E-ticaret, strateji ister. ve ekip işidir aslında. Tek başınıza bu işi yüklenmeniz gerçekten zor.

Bunun dışında e-ticaret için kesinlikle tanıtımlara yani reklamlara yüklenin.

Fakat bu işin de uzmanları var. Yani mesela insta'ya reklam vereyim de satışlar artsın olmuyor.

O reklamları öyle bir şekilde tasarlamalısınız ki kullanıcıya, o reklama tıklamazsa çok şey kaybedecek gibi bir his yaratmalısınız.

iyi çalışmalar.

Değerli Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim Hocam.

wmaraci
reklam

floodlarcom floodlarcom Redditör Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Floodtör
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 408
  • Beğeniler 183 / 186
  • Ticaret 13, (%100)
tasarım yönünden 0 not almayı başarmışsınız hocam en azından işe tasarımla yeniden başlasanız daha iyi olur ürün fiyatlarını görmek için ürünü sepete eklemek mi gerekiyor ürün içerisinde detayda yok ve sen bu siteye organik trafik bekliyorsun ben mi yanılıyorum. ürünlerde 3 adet 4 adet alma şartını da kaldırmanı tavsiye ederim adama 1 adet lazımsa 3 tanesini çöpe mi atacak (toptan satıyorsan oda yarı bir konu) toptan satış web sitesinden pek gitmez

üzgünüm tek kelimeyle üzgünüm. ve ben senin yaptığın işin birebir aynısını başka sektörde yapıyorum.
lastpavel

kişi bu mesajı beğendi.

persius35 persius35 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek programcı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 211
  • Beğeniler 18 / 64
  • Ticaret 1, (%100)
@WhiteRed kardeş bu kadar moralini bozma herşeyi bilmek zorunda değilsin ,yapamıyorsan yaptıracaksın,daha önce böyle bir sorunu çözmüştük :) belli bir bütçenizin olması lazım

Php Kodlama - Wordpress - Nft Tasarım

yb79 yb79 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek web sitesi sahibi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 555
  • Beğeniler 286 / 212
  • Ticaret 1, (%100)
Başarısızlık başarıdan daha değerlidir.
Ne kadar fazla başarısız olursan başarıya ulaştığında aldığın haz o kadar yüksek olacaktır.Tut ki çalıştığın firma bir anda patlama yaptı ve yüksek paralar kazandı ve seni de elbette ihya etti..Bu başarıdan ve başarının getirilerinden emin ol ki, binlerce başarısızlığın arkasından gelebilecek bir başarının onda biri kadar keyif almayacaksın.Dünyanın en büyük hazzı bir insanın kendisiyle duyduğu gururun hazzıdır..Lüks bir hayat, sana gösterilen saygı ve arkanda bıraktığın isim değil.Picasso resim denildiğinde dünyada ilk akla gelen isimdir.O şöyle der; en kötü şey marka olmaktır
Kimsenin sana ne dediğini önemseme.
Bundan 2-3 hafta önce roma-real madrid maçı vardı.Ronaldo tarihe geçen röveşata golünü attığında TRT spikeri de çıldırdı; efsane, uzaylı minvalinde..Aradan 3 dakika sonra bir şut denedi Ronaldo, bu sefer biraz önce haykıran sanki o spiker değilmiş gibi şöyle dedi, Ronaldo, Ronaldo gibi vurmadı.Yani 3 dakika önce uzaylı 3 dakika sonra dünyalı olursunuz.Bu yüzden kimsenin ne dediğinin, sizi ne kadar sevdiği, desteklediğinin bir önemi yok.3 Dakikada değişir her şey..

wmaraci
wmaraci

genchakan genchakan Her Şeyi Blogluyorum Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 936
  • Beğeniler 186 / 133
  • Ticaret 0, (%0)
Yurt dışında çalışmak zordur hocam. Kimsenin sana yardım etmemesi normal. Dediğin gibi bütün gün oturuyorsun onlara göre. Ben şunları öneririm.
1-Web Sitesiyle Ben Uğraşıyorum: Bu senini işin hocam zaten. Bir kere yaptıktan sonra sadece ürün eklersin.
2-Mobil Uygulama İle Ben Uğraşıyorum: Bu da aynı hocam. Bir kere tam yapsan bitti.
3-Ürün Fotoğraflarını Çekiyorum: Bu biraz iş duruyor. Onu da günlük yap bence.
4-Toplu Mail Atıyorum (Rusça Bilmediğim Halde): Rusça öğren. Bir de genelde taslak oluyor zaten.Her seferinde farklı mail atıyorsan da br taslak üzerinden değişiklik yap.
5-Reklam İle Ben Uğraşıyorum: Satış yapamadıysan sadece buraya çalış. Google ile internetten ,dil öğrenerek de yerel firmalara reklam ver.

herseyiblogluyorum.blogspot.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al