-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Öncelikle selamun aleyküm. Ben uzun yıllar boyunca makale yazarlığı yapan işini seven bir insanım. Ve ona devam ediyorum. Birkaç gün önce kendi sitemi kurdum. Bir tane dizi fragmanı bir adette şarkı sözleri sitesi kurdum. Kendim tema yazayım dedim olmadı. Seo yapmayı öğreneyim dedim olmadı. Php de bir şey öğreneyim dedim olmadı. Kendimi bir türlü geliştiremedim. Artık psikolojim bozulma durumuna geldi. Ne yapacağım bilmiyorum allah aşkına bir akıl verin. :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İnşaat Müh.
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İyi şeyler zaman alır adaşım zamanla öğrenirsin bence sen öğrenme konusunda acele ettin. Sakin ve en yararlı şekilde ilerle...
Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Elindekilerin kiymetini bil makale isi guzel is yillarimi verdim ama sevemedim keske senin gibi sevebilseydim. Hersey olmaz duzenleyerek basla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
aç gözlülük yapıp sağa sola saldırma. Seo denedim olmadı php denedim olmadı vs demişsin. Bu alanlarda insanlar bir şeyler başarmak için yıllarını veriyor. Öyle zaten 1 ayda yapabileceğin şeyler olsa bu alanların bir değeri kalmazdı dimi dost. İlk önce bir karar ver. + larını ve - lerini düşün işin. Sevip sevmeyeceğini düşün. Sonra o alana yönel ve başarana kadar devam et. Aç gözlülük yapıp biraz bundan biraz bundan diyerek zaten bir şey başaramazsın. Başarsan da ancak şansına başarırsın.
OyunBlogu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Youtuber
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Para kazanmak kolay değil emekler sonucu para kazanılır,1 Gün seo,1 gün php bakarak olmaz :) 1nci dersten değilde 5nci dersten başlarsanda olmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Galiba tam olarak anlatamadım derdimi. Ben bunlara baktım ama nereden başlayacağım? Neleri öğreneceğim? Nasıl Öğreneceğim? Bir insanın tek olması zor. Tek başıma öğreniyorum ne öğreniyorsam. Yol gösteren bir insan olmayınca gerçekten zorlanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Makine T.
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Asıl mesele beklentiler ve zaman. Biz internet sektöründe olanlar bazı şeylerin hızlı olmasına alıştık genel toplum düzeyinde internet alanında daha bilgili daha hızlı öğrenme eğilimindeyiz. Örneğin bir işin internet ve bilgisayarda olması bize kafadan onun yapılabilir olduğunu empoze etmektedir. Burada da benim gördüğüm durum aynen bu zaman ve sabır konusunda sende diğerlerimiz gibisin yavaş yavaş sindire sindire yapmalısın :D
İnternette ücretli&ücretsiz php kursları var toplam 40-70 saat :) bunu günlerce öğrene öğrene yapmakta da var 3 günde bitirmekte :) Bence sende sorun yok senin sorunun beklentilerin ile hayatta olanlar aynı zamanlamayı yakalayamıyor.
Hayat yaptıklarımız ile yapmayı hedeflerimiz aynı anda olmayabiliyor. Gün gelir biri için yavaşlama gün gelince diğeri için hızlanmayı öğrenmelisin.
:) Gece gece okudum güzel yazdım be
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Valla onu bende anlayamadım hocam en son buraya yazayım akıl veren olur diye düşündüm. Hayatta istediğim şeyler zamanında hiç olmadı zaten. Bakalım neler olacak. Başka yorumlarda bekliyorum.