Değerli arkadaşlar merhaba..Bazen kişisel bloglar dikkatimi çeker ve nette gezinirken takılırım tasarımlarına yazılarına filan incelerim hatta yer yer yorum da atarım.
Yine böyle bir gezintim esnasında hangi kişisel blogtaydı şuan hatırlayamıyorum ama üst navigasyon menüsünde MİNİ BLOG adlı bir sayfa yer alıyordu.
Tıkladığımda twitter'daki gibi postlar listeleniyordu.Devamını oku filan yazmıyor, 20 - 30 kelimelik anlık gönderiler yer alıyordu.
Bu fikri sitemde uygulayabilmeyi hayal ediyorum da?
Bu fikir çok hoşuma gitti bunu wordpress'te nasıl yaparım? Hangi eklentiyi kullanarak yapabilirim?
Hem düşünsenize normal RSS akışında yer almadığı ve anspress ya da wp-adwert eklentisindeki gibi site haritasından ayrı tutulacağından google için bu kısa içeriklerin siteye zarar vermesi ihtimali filan da yok..Bir haber gördünüz hoop hemen mini blog'ta paylaştınız.Ya da şöyle düşünün eklentinin widgetiyle ana sayfanızda sürekli güncel içerikler görünecek (kısa mısa ama güncel :) ).Hadi biraz daha allengirleştireyim resim de eklensin pinterestteki gibi ...