-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
reklam kısımlarında reklamlar sanırım sadece resimden ibaret. Sade ve güzel logo biraz daha iyileştirilebilir diye düşünüyorum.
motogaraj.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
.Net Developer
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
logoyu güzel yaparsanız, gerisi güzel.
yukarı çık da ekleyin bari :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
çok kişiselim | ercanakar.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
.Net Developer
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cıks ben yine beğenmedim :)
footerdaki eski , header daki yeni
ee hani yukarı çık :))))
çok kişiselim | ercanakar.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Pek Adıyaman sitesi gibi olmamış. Gündemdekiler karma karışık, Adıyaman da var Adana da Diyarbakır da Kuşadası da...
Politika, dünya, sağlık, teknoloji gibi evrensel konuları veya how-know içerikleri koyabilirsiniz ancak Kuşadası'nda yakalanan uyuşturucu Adıyamanlıyı çok enterese etmez, onu ulusal kaynaklardan zaten takip edebilirler. Bir Adıyamanlıyı ilgilendiren kendi şehrinde olanlardır. Bu yüzden kategoriler ve içerikler düzeltilmeli.
Logo: felaket durumda. En azından Türkçe karakter kullansaydınız. Adıyaman'ın şeklinde de ayrılması gerekiyor. Logoyu tasarlarken Adıyaman'ın meşhur objelerinden yararlanabilirsiniz. En azından belediyenin logosunu kendi sitesine uyarlamalısınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Daha iki günlük site...kategoriler düzenlenecek...iha abonelik olduğunda haberleri daha bölümlere ayıramadım... Zamanla daha da düzelecek... Eleştirileriniz için teşekkürler
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ajans aboneliğiniz varsa şiddetle gelen haberleri değiştirerek girmenizi tavsiye ederim aksi taktirde siteye yarardan çok zararı dokunuyor, hem de az buz zarar vermiyor. Komple kopya içerik dolar sayfalarınız. Hem news başvurularınız reddedilir hem sıralamadan düşersiniz. Newse girince de çıkarılma ihtimaliniz çok yüksek olur.
-Daha önce başıma geldi, hem de ajans haberlerini sadece subdomainden yayınladığım halde-