-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik, Web yazılım
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ben denedim hocam çok kötü yerlerde reklam gösteriyor biraz daha üzerinde çalışılması gerek gibi sanki zamanla güzel yerlere gelir.
Fakir Yazar - Dizi Öneri <3
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Dijital Web Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bu tür yeni çıkan oto-sistemlere hemen geçmemek gerekli ben geçiş yapmadım sağlıklısıda bu şekilde sanırım.
Geliriniz kötüyse deniyebilirsiniz ancak stabil yada iyi bir geliriniz olduğunu düşünüyorsanız hiç gerek yok.
Bilgi için teşekkürler.
Detaylar iftardan sonra 🟢
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Eşleştirilen içerik ile metin ve görüntülü reklamlar harici güzel sorunsuz çalışıyor şuan. Eşleştirilen içerik footerın altında çıkıyor, metin ve görüntülü reklamlar ise çok saçma yerlerde çıkabiliyor. Diğerleri gayet iyi feed içi reklamlar da ara sıra saçma sapan görünebiliyor. Fakat otomatik reklamlara geçtikten sonra gelirde de biraz düşüş oldu açıkçası. Zamanla iyileştirirler inşallah.
82584
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Muhtemelen alanlar tanımlanır. Yani div içeriği ile sidebar, footer gibi yerler tanımlanır. Adsense de kullanıcı daha önce hangi alanlara tıkladıysa ve dolandıysa ona göre reklam çıkartır. (olmadı ben yaparım böyle bir şey)
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Temalar artık buna uyumlu yapılır diye tahmin ediyorum :) yoksa bozuyor.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Neden yanlış bilgi verecek bir başlık atıyorsunuz ki? Keza bahsettiğiniz olay aylar öncesinden gelen bir özellik ve reklam yerleşiminin kaldırılması hakkında Google'dan tek bir açıklama bile gelmiş değil.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben şimdilik hem aktif reklamlarımı olduğu gibi bıraktım hem de oto reklamı açtım. Böylece benim reklamlarım gösteriliyor, daha da gösterilecek yer varsa google koyuyor.
Gördüğüm dezavantajları diğer kullanıcılarla aynı neredeyse, yazı bütünlüğü çok bozuluyor. Şu ana kadar saçma bir yerde hiç görmedim ama yazı içinde sayfa genişliğinden kısa reklamlar gösteriliyor.
Ancak 10 gün veya 2 hafta oldu kullanıyorum, tıklanma oranlarım muazzam derecede düştü zamanla. siteye girme oranları aşağı yukarı aynı. Kaldırmayı düşünüyorum.