kaanst
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
31, (%94)
Merhaba arkadaşlar şu sıralar E-Ticaret işlerine girdim de basit bir html sayfası tasarımı kaçtan başlamalı? Fiyatları kaçtan vermeliyim? Bir kaç satış yaptım da ucuzdan vermişim iyi mi :D İlk başlarda olur öyle şeyler deyip geçiştirdim fakat şimdi piyasadaki fiyatları öğrenmem gerek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bence piyasa sormak biraz sıkıntılı :D çünkü çok alınacak kişi var az alınacak kişi var diye düşünüyorum bütçeye göre değişir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
Flawless
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Php Coder
-
-
Ad Soyad
K** I**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Yaptığınız işin ederini belirleyecek olan sizsiniz. Verdiğiniz emek, gösterdiğiniz önem ve işinizin kalitesine göre fiyat belirleyebilirsiniz. Biz size fiyat söylesek belki sizi yanlış yönlendirmiş olacağız.
Çünkü işi bilen sizsiniz. Emeği veren de..
Praticaret
Praticaret | Tam Entegre E-Ticaret
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
E-Ticaret Sistemleri
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yaptığınız işe emeğinize verdiğiniz hizmete bağlı bir değişkendir bu kısaca fiyat olarak ortalama bir hesap yapmalısınız ve ona göre bir fiyat vermelisiniz. Örneğin; şuan çevremdeki insanların web site hosting, domain, kurulum, tema, seo işlemlerini yapmaktayım ortalama bir fiyat olarak en düşük fiyat olarak ortalama 250-300 TL gibi belirli bir fiyatım var.
Praticaret | Pratik E-Ticaret Sistemleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
Ben tüm işlerini saat üzerinden hesaplıyorum. Sizde kendinize belli bir saat bası ücret belirleyin. Sonra aldığınız için tahmini kaç saat çalışma ile yapılacağını hesaplayıp ona göre fiyat verin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Bu işin profesyonel yaklaşımı saatlik ücret üzerinden hesap yapmaktır. Ortalama bir giriş seviye geliştirici saatlik 8-10$ arası ücret talep ederken, profesyonellik düzeyi yükseldikçe bu rakam 20-25$ aralığına kadar çıkıyor freelancer.com upwork.com gibi platformlarda.
Sizin iş için harcadığınız süre ve bu süreye değer biçtiğiniz değer önemli.