-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Google Analytics kodları dahi yok sanırım sitenizde, ayrıca Google fontu yerine temanızın yazı fontunu kullanıyorsunuz bu da sorgu sayısını azaltıyor google fontu hiç yok sitenizde gözümden kaçmadıysa :)
Facebook - Twitter paylaşım sayacı vs yok. Sadece buton olarak duruyor yani anlık takipçi sayısını veya sayfamızı beğenen gibi resmi butonlar olmadığı için sitede sorgu sayısı minimuma iniyor.
Resim optimizasyonu yapılmış, css minify - inline css minify - css combine - js minify - inline js minify - js combine - html minify işlemleri yapılmış :) + CDN kullanılıyor gibi görünüyor :) + Birkaç küçük sıkıştırma/silme ayarları daha yapılmış.
Lazy Load yapmamışsınız sanırım, temayla uyumluysa onu da yapıp test sonuçlarına göre kalıcı olarak kullanabilirsiniz bence.
Tüm işlemleri başarıyla yapmışsınız kesinlikle iyi iş. Fakat sayfa boyutu 2,5 mb bence çok fazla sitenize göre. Google Pagespeed, Gtmetrix gibi sitelerde anladığım kadarıyla puanlar, sayfa boyutu kıstas alınmadan veriliyor. Yani doğrudan optimizasyon yapıp yapmadığınıza bakıyor. Bence en önemli değer Google kullanıcı deneyimi.. Gerçek dünyadaki performansı şuanlık görünmüyor sitenin ama sayfa boyutunu düşürmezseniz eğer kullanıcı deneyiminden bu kadar iyi puan alamayabilirsiniz.
Benim farkettiklerim bunlar, yanılıyor da olabilirim ama genel anlamda iyi iş çıkarmışsınız :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
en çok 99/100 görmüştüm blogger adresimde ama 100 ilk kez görüyorum bence çok iyi
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Lite Speed de iyiysen benim siteye de bir ayar çekelim ya :D
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
akrep01 üstad sensin ayarı çekmiş bırakmışsın yaparsın bir şeyler :D
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tebrikler iyi iş.!
Ben Cache eklentisi kullandığımda sitemin hızı yükseliyor fakat sitemap.xml sayfamda sorun meydana geliyor sizde böyle bi durum oldu mu ?
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.