-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bu temanın özellikleri çok güzel ancak sayfa açılış hızı çok kötü. Üstelik warez indirdiyseniz direkt değiştirin bence.
theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bir arkadaşım themeforst üzerinden almıştı ve sitesini kapattı diye bana vermişti bir ara. Temanın bir çok özelliği var, hatta haddinden fazla var ama telefon veya bilgisayardan tarayıcı geçmişini çerezler ile silip siteye girdiğimde 1 saniye kadar kısa sürede açılmasına rağmen testlerde yavaş görünüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Themeforest'tan aldıysanız sıkıntı yok, ben ücretsiz paylaşan sitelerden indirdiniz zannettim. Öyle olsaydı kesinlikle kullanmanızı önermezdim. Tema gerçekten çok iyi. Neler yapılabileceği tamamen size kalmış. Wordpress temaları gibi birçok özelliği var. Benim tavsiyem kullanmayı düşünmediğiniz eklentileri silmeniz. Sitedeki tüm gereksiz kodları kaldırın, sadece kullanacaklarınız kalsın. İleride kullanmak isterseniz orijinal tema dosyasından o eklentiyi bulup ekleyebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Hocam Google puanlarına pek aldanmayın derim bence sayfa açılış hızı gayet güzel..
Ayrıca temayı çok beğendim görsel anlamda ve sadelik anlamında çok iyi.
theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
biraz google da araştırınca çoğu kişi sizinle aynı fikirde ama emin olamadım. Kullanıcılar açısından sorun yok ama google bildiğiniz gibi açılış hızını da sıralama yapmak için ekliyor ve ben de sıralamalardan düşmek istemediğim için aslında bu konuyu açtım.