-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
sosyal medya
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
arkadaşlar google 1.sayfa 1.sıradaydım kendi siteme ordan çok girdiğimden belki bilmiyorum bütün indexler gitti ne yapmalıyım 2 haftadır kendine bıraktım düzelmedi yandexte vs görünüyor ama googlede tık yok
instaci.org sitem
pubhane
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bütün indexlerim gitti derken? Altsayfa indexleriniz duruyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
sosyal medya
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
yani google anahtar kelimeyi yazınca instaci hiçbir şekilde çıkmıyorum artık illa .org yazınca cıkıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Blog Yayıncılığ
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
instacipanel hocam geçenlerde benimde bu olay başıma geldi tüm indexler silinmişti. ama tek ayar ile düzeldi 1 günde , size ücretsiz destek sağlayabilirim. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Otomotiv
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba. Son dönemde bu sorundan muzdarip bir çok insan var. Bilgisi olan arkadaşlar açıktan paylaşsa daha faydalı olmaz mı? "Renault yedek parça" ile 20'li sıralardayken, son bir aydır sürekli gidip geliyoruz. Sosyal imleme dahil hemen hemen bir çok alanda içerik üretmemize rağmen eski sıralamayı yakalayamıyoruz. hepsiyedek.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
sosyal medya
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Google webconsol buraya kaydetmek gerekiyormuş siteyi sanırım ama ne domaindeki dnsnin altına girilecek yeri yapabildim ne htlm siteye atılması gerekn bir yer varmış onu yapabildim, nede analticte kaydedip kodu oraya atabildim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Otomotiv
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenizi google web console'a kaydetmeniz için google'ın size sunduğu doğrulama yöntemlerinden birini kullanmanız gerekir. En kolay olanı "html" doğrulamasıdır. Bu doğrulama yönteminde google size bir html dosyası verir. Söz konusu html dosyasını sitenizin kök dizinine atmanız yeterlidir. Bu adımdan sonra sitenizi search console'da yönetebilir duruma gelirsiniz.