-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle Selamınaleyküm forum üyeleri. Adım Kemal 18 yaşındayım ve öğrenciyim. Bu foruma girme sebebim daha çok kendi yeteneklerimi sergilemek ve seçtiğim bölüm üzerinden kendimi sizler ile geliştirerek daha rahat işler yapmaktır. Umuyorum ki iyi anlaşırız ve bana bir çok şey katarsınız :) Şu andan itibaren forumda aktif olacağım ve yapabildiğim hizmetleri amatörcede olsa sunmaya çalışacağım.
Şuan Bilgisayar Mühendisliği okumaktayım, meraklı olduğum bölüm sunucular kısmı. Şuana kadar kendi çapımda upload, render ve optimizasyon için kendi çevremde hizmetler verdim ve bunu büyütüp kendimi geliştirmeye karar verdim. Sanallaştırmasından tutun php, mysql'e kadar bilgim var ve bu alan ve çapında kendimi dahada geliştirmekteyim. Şimdiden hoşbuldum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İnşaat Müh.
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aleyküm Selam Kemal. Aramıza hoşgeldin. Kendini en iyi şekilde geliştirmen dileğiyle...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok teşekkür ederim hocam :) Sizler ile birlikte inşallah.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Hoşgeldin kardeş, inan çok güzel bir ortama geldin. Kolay gelsin diyor forumda güzel vakit geçirmeni diliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Hoş geldin Kemal, üyeliğin hayırlı olsun. Öğrencilik ve ticaret hayatında şimdiden başarılar dilerim. Forumda mühendis arkadaşlar görmek harika.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ettim :) Seçtiğimiz yolda ilerliyoruz bakalım.