-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Software Developer, SEO
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Başlıkça bulunamadı şeylerine çok takılmamak şart. Diğer konularda ise bu süreçte çok fazla algoritma görüyoruz Google tarafında. İndexlenme konusunda genel bir problem mevcut. Bu konuda yapılabilecek şeyler:
Sitemap'ı sıklıkla güncellemek
Yazı veya index alabilecek şeylerin oluşturulmasını düzenli olarak yapmak
Diğer
Google'da Kolay index alma yolları göz atmak istersen.
https://ahmetonursolmaz.com.tr
Founder of Leadfure
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Freelance Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Evet şu algoritma sorunu nedeniyle genel index sorunu olduğunu gördüm biraz araştırdığımda. Her gün en az 5 er içerik giriyoruz zaten. Korktuğum nokta, amacım her gün içerik girerek google'a siteyi güncel ve kaliteli göstermekken google beni sadece 10 makale girmiş olarak görüyor.
Yani emeklerim biraz boşa gitti gibi. Komik kısmı siteye botlar geliyor yeni ekledim sayfayı vs. indexliyor makaleleri indexlemedne gidiyor. Sitemap de hiçbir sorun yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
wassup kur botun davranışlarını incele
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
.com uzantlı bi site kurdum 3 - 4 ay önce seo ayarları backlinkler footer linkler yine 4 günde indexledi ana sayfayı yazılarıda daha yeni yeni düzene oturdu ama beş dakika önce .ml uzantılı dandik bi site kurdum bedava domain bedava tema 2 dk da indexledi sıralamaya bile sokmuş anahtar kelimede 66. sıraya yerleştirmiş :D :D Google hep böyle istikrarsız. Bi müddet google gibi getir yapabilirsin.