-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Aha benim alan yapay zeka. Gerçi benim alan daha çok makine öğrenmesine giriyor. Standart kodlarla belirli bir aşamaya geliniyor. Programcılık yazılımcılık ve yapay zeka çok çok farklı konular. Biyoloji evrim beyin gibi kavramların da çok çok iyi bilinmesi gerekiyor. Felsefe de yapay zeka alanlarından mesela yapay zeka felsefesi var. Etiklik ahlak vs.. kavramlar gibi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Eğlenceli ve kompleks konular. Yapay zeka çok daha kompleks diyebiliriz. İnternet kaynakları ile beraber kitaplarla da desteklemenizi öneririm. Gerek İngilizce gerek Türkçe birçok kaynak var. Yapay zeka ülkemizde neredeyse hic değer görmeyen bir alan. O yüzden eğitimim için Almanyaya gidiyorum. Ne yazikki böyle değerli teknolojiler ülkede değer görmüyor. Bilgisayar bilimi diye bir bölüm var yapay zekanın temelini oluşturuyor avrupada çok değerli ve saygıdeğer lakin Türkiye de hiç değer görmedi. 2 3 kez açıldı sonra tekrar kapatıldı. Robotik ve yapay zeka aynı alanda aslında laki ayrı ayrı da işleyen var. O yüzden robotikle de ilgilenseniz yapay zeka alanıyla bir noktada kesişiceksiniz
1 kişi bu mesajı beğendi.