Gopher
We Love Google!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba. Hocam youtube olayını bot ile yapmak biraz sorun yaratabilir. Bu yüzden o tür işlemleri büyük sitelerde uygularken API ile yapıyoruz.
c# ileri düzey nesne programlamada kaynak konusunda haklısınız. Türkçe yetersiz kalabiliyor. Bu yüzden ingilizce kaynaklara bakmak zorundasınız. google çeviriden destek alabilirsiniz.
Üstelik teknik inglizceniz ge gelişir. Tecrübem olduğu için size bu şekilde öneri sunuyorum. Bugün değilse bile yarın yine türkçe kaynak sorunu çekersiniz.
başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
search
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Api olmadan yükleme yapılamazmı acaba
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Casus Kaynakları İngilizce termler aratarak bulabilirsiniz.Şimdi internette her şey var Selenium GeckoFX yada dahili WebBrowser bileşeni üzerinden dosya yüklemesi yapabilirsiniz.
Aslında her şey
bu kadar basit.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bi ara yandex'in metrica hizmetinde kullanıcın monitörünü sessizce izlediğini farkettim. Aslında bunu google'ın adsense için mouse izleme olayına benzer bir durum olduğunu düşünüyorum çünkü bu tip firmalar botlara o kadar maruzkalıyorki kullandıkları yöntemleri yargılayamazsın. Mesele şu, seni izleyen sisteme bot şeklinde upload yapmanı anında anlamasada yz aylar sonra toplu ban attığında işler senin için kötüye gidebilir. API'ler bu tip durumlar için var yoksa koskoca şirket upload, yorum, beğenme gibi özellikleri 3. kişilere neden açsın.
no time for caution