-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Site Sahibi
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar merhaba. Daha öncede yazmıştım benzer konularda. Phpbb ders notları forumumda bol dosya mevcut. Sadece üyeler indirme yapabiliyor. Bu sayede günlük bazda yüksek üye sayısı yakaladım. Eskiden çok vardı dosya yükleterek indirme başına para ödeyen siteler. Şuan durum nasıl? Mesela bir kullanıcı geldi dosya yükledi ve bu dosyayı 1000 kişi indirdi? Ben nasıl bir ödeme yapmalıyım? Bu iş için ayrı bir yazılım gerekecek mi? Phpbb foruma entegre nasıl olur? Açıkcası çok fikir Sahibi de değilim bu iş mantıklı olabilirmi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Hocam öncelikle reklam almalısınız mesela 1.000 reklam göstermeye 10tl den anlaştıysanız 5tl sini dosya sahibine verebilirsiniz. Tüm iş reklamveren de bitiyor.
Bence kendiniz link kısaltma servisi gibi bir sistem yapın sonra bu sistemi forum ile uyumlu hale getirin bu sayede hem link kısaltmada reklam gösterirsiniz hemde dosya indirme sırasında :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Sadece bir öneri olarak yazıyorum, indirme sayfasına reklam alarak bu reklamın gelirinin bir kısmını yükleyen kişi ile paylaşabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Site Sahibi
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Link kısaltma olayı hakkinda biraz bilgiye ihtiyacım var. Entegre zor mu? Gelire etkisi nasıldır? Mesela sadece adsense var bende. Günlük 15-30 TL arası değişiyor gelirim. Sınav dönemleri vs etkenler önemli oluyor gelirde. Link kısaltma olayını adsense geliri ile kıyaslayıp bir oran verebilir misiniz?