-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Web programcı
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaslar ben yenı uye oldugum ıcın bı seyı tam anlayamadım. sımdı benım hem okul pc'sınden hemde bırkac farklı telefondan gırıs yapmam lazım bulundugum ortama gore yanı. bu durumda ben coklu uyelıkten ban yer mıyım ? bırkac farklı yerden gırıs yapamaz mıyım sıteye ? cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Kimyager
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
farklı yerlerden giriş yapabilirsin farklı üyelikler açmak ban sebebi. bir hesabın olacak ona istediğin yerden girebilirsin
Php Scriptler https://www.phpscripttr.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Web programcı
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yanı bır ıp ıle bırden fazla uyelık acmadıgımız surece ıstedıgımız yerden gırebılırız oyle mı
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Bir kişi en fazla 1 kullanıcı adına sahip olabilir. O kullanıcı adınızla isterseniz Vietnam'dan giriş yapın sorun değil. Bizlerde gün içerisinde yeri geliyor bilgisayar yeri geliyor telefondan giriş yapıyoruz işimiz gereği bu sorun değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Web programcı
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
pekı dıgelım kı arkadasımın ayrı benım ayrı uyelıgım var fakat bazen o gırıs yapıyor. ben gırıyorum yanı bır ıp den 2 ayrı uyelık gırıs cıkıs yapıyor bu da ban sebebı mı ? cunku bızde sadece bır tane telefon var ogrencıyız ve yurtta kalıyoruz
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim bildiğim istisnai durumları yöneticilere bildiriyorsunuz onlar da sizden kanıtlamanız için birkaç evrak istiyor. Kanıtlarsanız izin veriliyor. Tabii burada böyle mi işliyor bilmiyorum. Siz yine de sorun bir yöneticiye