Merhaba arkadaşlar

Twitter üzerinde birkaç farklı panelde yapılan işlevleri, ben tek bir panelde yaptırmak istiyorum.

Panel içerisinde 3 Ana Bölüm olmasını düşünüyorum.

1- Otomatik Hesap Açma ve Hesapları Geliştirme
2- Hesaplar ve Tweet İşlemleri Yönetimi
3- TT Yapma Bu 3 farklı işlevin tek panelde olmasını ve işlemleri tek bir panelden yapmayı düşünüyorum.

1- Otomatik Hesap Açma ve Hesapları Geliştirme
* Panel içerisinde toplu olarak bot hesapları açabilme ve gerçek kullanıcı gibi görünmesini sağlatabilmeliyim.
- Türkçe isim ve soyisme sahip hesaplar
- 3 farklı IP değiştirme yöntemi (JoIP, proxy listesi veya storm proxies backconnect proxy)
- Hesapların cinsiyetini belirleyebilme
- Otomatik Mail onayı - Doğal görünüm kazandırılmış hesap (olsun veya olmasın)
- Açılacak hesap sayısı belirleyebilme (Tek seferde örneğin 100 hesap açabilme)
- Hesapları doğallaştırmak için biyografilerini, manuel veya otomatik olarak oluşturabilme
- Hesapları doğallaştırmak için profil resimlerini manuel veya otomatik olarak oluşturabilme
- Hesapları doğal gösterebilmek ilk tweeti manuel veya otomatik olarak belirleme (resimli / resimsiz, hashtaglı / hashtagsız)
- Önerilen veya istediğim kullanıcı listesini takip edebilme
- Açılan hesapların "kullanıcıAdı:şifre:mail", "kullanıcıAdı:şifre" formatlarında iki ayrı metin belgesine kaydedilmesi
- Bir IP adresinden kaç hesap açılabileceğini belirleme
- Açılan hesapların otomatik olarak Otomatik olarak Panel'e eklenmesi
- Proxy List modunda açılan hesapların proxyleri ile birlikte farklı metin belgesine kaydedilmesi

2- Kullanıcı ve Tweet İşlemleri Yönetimi
* Sistemde tanımlı halde en az 3 tane offical api desteği mevcut olmalı
* Panel içerisinde kullanabileceğim en az 10 tane Proxy server kurulu olmalı,
* Toplu olarak hesaplarımı "kullanıcıAdı:şifre:mail", "kullanıcıAdı:şifre" şeklinde sisteme yükleyebilmeli ve apiye hızlıca aktarabilmeliyim.
* Otomatik takip (belirleyeceğim profilin takipcilerini veya takip ettiklerini takip edebilmeli, aynı zamanda takip ederken sıralı ve son takipcisi takip et seçeneği ile işlem yapabilmeli. Ayrıca kaç saatte bir takip edileceğini belirleyebilmeliyim. Yumurta profilleri takip etmeyecek)
* Takipçi Gönderme Özelliği,
* Kullanıcı Grupları Oluşturabilme,
* Gruplar arasında otomatik takip sistemi yapılabilmeli
* TT, RT ve Fav işlemlerinde hangi gruptan işlem yapılacağını seçilebilmeli
* Pasif veya Suspent Yiyen Hesapları Silme
* Sessize alma özelliği
* Otomatik veya Manuel Unfollow özelliği
* Otomatik Retweet * Otomatik Favlama
* Retweet & Favori
* Otomatik Tweet Atma
* Otomatik D.M Atma
* Zamanlı Tweet Atma
* Tweet Çekme özelliği
* Tweet Silme özelliği
* Favori Silme özelliği
* DM Silme özelliği
* Filtreli unfollow (takip edilem ama aktif olmayan hesapları, hesap dili tr olmayan hesapları, yumurta hesapları gibi seçenekleriyle unfollow yapabilme)
* Panelden atılan RT'lerin otomatik olarak belirleyeceğim saat kadar (Örneğin 3 saat) sonra kaldırabilmeliyim.
* Sistemde aynı zamanda sistemden şu kadar takipci kazanıldı gibi analizler yapabilmeli.

3- TT Yapma * Panel içerisindeki kullanıcı gruplarından seçerek TT çalışması yapabilme
* Hashtag çalışması sırasında Suspent yiyen hesapların otomatik olarak listeden çıkarılması
* Hashtag çalışması sonrasında, Panel kullanıcılarından toplam kaç tweet atıldığınını raporlanabilmeli.

Ayrıca, Panel içerisinde;
4- Detaylı Raporlamaların Gösterilebilmesi,
5- Bayilik Mantığının Çalışabilmesi
6- Tüm Panelin Ayarlarının Yapılabildiği Bir Bölüm, vs..
gibi özelliklerinde bulunması gerekiyor.

(NOT: Bu metni hazırlarken, bazı kısımlarını forumdaki diğer arkadaşların metinlerden de yararlandım. Bunu da tamamen aklımdakileri toparlayabilmek adına yaptım. Yanlış anlaşılmam umarım)

Yukarıda yazmış olduğum gibi bir panelin, bütünleşik olarak çalışmasının uygun olup olmadığını ve bu şekilde bir panel çalışması yapabilecek kişilerin bana zaman ve fiyat konusunda bilgi vermeleri için PM ile dönüş yapmasını bekliyorum.