-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
elektrik mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar,
günlerdir instagram sayfamdaki bir postun yorumlarını çekmeye çalışıyorum. instagram son gelen güncelleme ile api kullanarak maximum 150 yorum çekmeme izin veriyor. o sebeple 1000in üzerinde olan yorumları instagramın web sitesi üzerinden çekmek istiyorum.
sayfada ilk açılışta 10 yorum geliyor. "daha fazla yorum yükle" ye tıkladıkça 10'ar 10'ar yükleniyor.
sonuç olarak acaba php ve javascript ile ben tıklamadan otomatik olarak sayfayı tarayıp bu linke tıklayabilecek ve tüm yorumları listeledikten sonra sayfadan okuyabilecek kod yazılabilir mi?
YORci
yorci.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Arkaplan Yazılım
-
-
Ad Soyad
I** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
javascript ile tarayıcı üzerinden yapılabilir, php ile mümkün değil selenium vs. kullanırsanız yaparsınız ama onda da mantık zaten headless browsing.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
elektrik mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
javascript ile nasıl yapabilirim. biraz örnek gösterebilir nisiniz? başka bir arkadaş php curl ile yapabilceğimi söyledi ama javascript ile çözebilirsem daha iyi olur
YORci
yorci.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Arkaplan Yazılım
-
-
Ad Soyad
I** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
curl ile sayfa içindeki ajax isteklerini yapamazsın, javascript ile şöyle yapabilirsin;
tıklanacak butonun css selectorunu bulup, jquery yardımıyla sürekli tıklatabilirsin, böylece tüm yorumlar yüklenmiş olur, tıklanan butonun css selectoru yok olduğunda yorumların hepsini çekersin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Bu verileri offline olarak çekebilmek javascript ve php kullanarak mümkün değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
elektrik mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende online çekmek istiyorum zaten onda problem yok. lakin başka bir sitede jquery ile sürekli bir butona tıklatma fonksiyonu yazmak nasıl oluyor onu bulamadım ve çözemedim. örnek verebilir misiniz? öyle bir fonksiyon olacak ki ben linki gireceğim fonksiyonu çalıştıracağım, o sayfa kodları içerinden benim istediğim linki bulup ona sürekli tıklayacak bu tıklamalar asıl sayfadaki post işlemini çalıştıracak bütün yorumlar listelenecek. bunu yapabilecek bir jquery fonksiyonu yazılabilir mi hiçbir fikrim yok açıkçası? hiç örneğini görmedim
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
elektrik mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yardımlar için çok teşekkür ederim. edindiğim bilgiler doğrultusunda çözdüm gibi birşey. gerisi yavaş yavaş anlaya anlaya işi yoluna koymaya kaldı.