-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Logo da denmez pek Banner diim ben buna :p
Merak eden olucaktır; Fevzi amca (Fevzi Çobanlar) benim dedem olur. Kendisi vefat edeli 33 gün oldu.. Yeni açacağım dizi/film sitem için kullanmak istedim resmini. Ayrıca kimdir.fevziamca.com subdomain açıp kendisine biyografi de yazacağım. Çok uzun bir hayat hikayesi var. İçinde her insanın örnek alması gereken ve yapmaması gereken şeyler var.
Logonun sol kısmını ona ayırdım, aracının plakasını ekledim, yaşadığı yerleri sırasıyla ekledim arkaya yol resmi koydum mesela.. biraz sönük kaldı orta kısmı sanki.. Orayı da nasıl doldurabilirim ?
herneyse işte nasıl olmuş ?
Ayrıca resminin orjinal hali :)
www.tarcinmedya.com - Profesyonel Web Tasarım, Grafik Tasarım ve Sosyal Medya Pazarlama
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
Hocam Alınmayasın ama çok karışiık olmuş.. bide site ismi okunmuyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Belli ki çok yorulmuşsunuz ama ortaya iyi ve doğru bir logo çıkmamış, bence tabii.
Logoda sadece sitenin ismi olmalı, siz com uzantısını da eklemişsiniz ki bu doğru değil bence.
Logoyu oluşturan font karakterleri de iyi seçilmediği gibi fontlar birbirine girecek kadar fazla sıkıştırılmış.
Ayrıca logo yanında Fevzi Amca'nın fotoğrafı dışındaki her şey gereksiz kalabalık oluşturmuş, özellikle şehir isimleri, plaka, yol vb.
Logo font karakteriyle renk seçimiyle özgün, yalın ve dikkat çekici olmalı, bence tabi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Işık Doğu'dan Yükselir | Tutkun Doğu
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hevesini pek kırmak istemem fakat aşırı bir şekilde dolu ve kafa karıştırıcı olmuş. Plaka ve iller fazlalık. Kullandığın font pek okunmuyor. Renk seçimlerine dikkat etmen gerek ayrıca logolarda görsel kullanmanın pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum ki kullandığın fotoğrafın kaliteside bi hayli düşük. Biraz daha sadeleştirip fevzi amcayı vektörel olarak kullanman daha iyi olur düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
bilet satış personeli
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence güzel olmuş :D bir tanede bana yap :D sitem için onnumara olur :D 31saniye.com video sitesi komedi üzerine