lostyazilim
tr.link

Gün-Ay-Yıl -Saat:Dakika cinsinden olan verileri çekme

3 Mesajlar 628 Okunma
lstbozum
tr.link

Rakoto Rakoto WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek acemi yazılımcı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 22 / 22
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar
başlangıç ve bitiş tarihleri adında iki tane inputum var birde bu ikisinin farklarını gösterdiğim bir input boxum var
Databaseden DD-MM-YYYY HH:MM : SS şeklinde başlangıç ve bitişe çektirmem lazım yoksa diğer türlü farkını alamıyorum veya değişiklik yapamıyorum . Sisteme kayıtlarını belirttiğim formatta yapıyorum
https://files.fm/u/v4yt67tm#_

input type tipini text yaptığımda ise saati göstermiyor tarihi getiriyor bu arada

wmaraci
reklam

SancarSaran SancarSaran WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Programcı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 319
  • Beğeniler 4 / 111
  • Ticaret 0, (%0)
mysql de tarih nasıl saklanır ona bakman lazım. Ayrıca bir sürü time input plugini var javascript için birinden birini kullanabilirsin.

Özetle burada kurallara uyacaksın, tarih işlerinde kafama göre takılayım yok. Ya timestamp tutacaksın yada date time

Rakoto Rakoto WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek acemi yazılımcı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 22 / 22
  • Ticaret 0, (%0)
datetime şeklinde tutuyorum mysqlde hocam sadece kayıtlı saati getiremiyorum yyyy-mm-dd formatını getirebiliyorum.
Birde hocam db'de kayıtlı olan bir türü değiştirdikten sonra dönüşümü için bir şey yapılabilir mi
Misal 09:50:00 - 12:00:00 arasını 00:01:30 şeklinde getiriyor kısmen doğru aslında çünkü 130 olarak hesaplaması gerekir. Ben 00:01:30 şeklinde olan kayıtları nasıl 130 haline getirebilirim bir formülasyonu veya kısa bir yolu var mı ?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al